Run the Lake… ένας αγώνας επέστρεψε στο πιο Μαγευτικό Τοπίο της Αττικής, στη Λίμνη Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Run the Lake, ένας αγώνας που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Από νωρίς το πρωί, δεκάδες δρομείς συγκεντρώθηκαν στο ομορφότερο σημείο της Αττικής, στη Λίμνη Βουλιαγμένης με σκοπό να τρέξουν και να στείλουν ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Στον αγώνα συμμετείχαν πάνω από 700 δρομείς, επιλέγοντας ανάμεσα σε απόσταση 10 χιλιομέτρων τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα , 6000 χιλιομέτρων trail και 3000 χιλιομέτρων δυναμικό βάδισμα στο βράχο της Φασκομηλιάς. Οι δρομείς απόλαυσαν μια καταπράσινη διαδρομή από τη Λίμνη έως το Λαιμό της Βουλιαγμένης δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας. Σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή οι αθλητές αντιμετώπισαν διακυμάνσεις στην κλίση του εδάφους καθώς και αρκετές στροφές γεγονός που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για έναν αγώνα εξίσου ενδιαφέρον όσο και απαιτητικό.

Χορηγοί και υποστηρικτές  του αγώνα Run the lake ήταν ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, η ASICS, η   Edea, η Πανελλήνια Ναυαγοσωστική Σχολή, το Athletic Development Center “Performance 22”, ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy Fm, το ειδησεογραφικό portal vimaonline.gr.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Γενικός Διευθυντής της Λίμνης, κ. Ν. Παπαζήσης τόνισε: «Μια ακόμη σπουδαία αθλητική διοργάνωση φιλοξενήθηκε με επιτυχία στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Η συμμετοχή δεκάδων δρομέων  σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα έστειλε παντού μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης, αναδεικνύοντας τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Δεκέμβριο.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.