“Παλαιό Φάληρο – Βιβλιότοπος για τα παιδιά”




ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ>Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 18:30 ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το  Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου  σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της IBBY  σας προσκαλούν για 3η χρονιά στις εκδηλώσεις “Παλαιό Φάληρο-Βιβλιότοπος για τα παιδιά” και “Σκυταλοδρομία δημιουργίας παραμυθιού”
Πολυχώρος Δημαρχείου ( Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων )
( Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος )

Ο Δήμαρχος Δ. Χατζηδάκης και ο Δήμος Π. Φαλήρου σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικού Παιδικού βιβλίου, διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά, εκδηλώσεις με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου.
Αυτή την χρονιά οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία και με το Πολιτιστικό και Αθλητικό κέντρο του δήμου Π. Φαλήρου Κατά τη διάρκεια του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις: Συγγραφή του παραμυθιού από τα Δημόσια Δημοτικά σχολεία και εικονογράφηση από τα Δημόσια Νηπιαγωγεία. Έκθεση έργων, από τα παιδιά των παιδικών σταθμών, με θέματα εμπνευσμένα από τα βιβλία του Β. Ηλιόπουλου. Θεατρική παράσταση με τίτλο «τριγωνοψαρούλη μην εμπιστεύεσαι ποτέ αχινό» του Β.Ηλιόπουλου από την ομάδα Λωτοφάγοι.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.