Eικόνες και VIDEO από την τραγωδία στο λούνα παρκ του Ελληνικού – Σκοτώθηκε 13χρονο αγοράκι – Σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή του




 

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι σε λούνα πάρκ για ένα 13χρονο αγοράκι ενώ ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της 9χρονης αδερφής του.

Αυτό είναι το λούνα πάρκ που έγινε το δυστύχημα
Αυτό είναι το λούνα πάρκ που έγινε το δυστύχημα

Τα δύο αδέρφια ήταν πάνω σε ένα φουσκωτό παιχνίδι το οποίο κατέληγε σε μία πισίνα. Ξαφνικά φύσηξε δυνατός αέρας και η φουσκωτή μπάλα στην οποία βρίσκονταν τα παιδιά χτύπησε σε τοίχο, με αποτέλεσμα το αγοράκι να τραυματιστεί στο κεφάλι θανάσιμα.

Αυτήν είναι η πισίνα που σκοτώθηκε το αγοράκι
Αυτήν είναι η πισίνα που σκοτώθηκε το αγοράκι

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 9χρονη αδερφή του, στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο παιδιών που ήταν μπροστά την ώρα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής αναίσθητο σε κομματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν για 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη δυστυχώς χωρίς επιτυχία.Όσο για την 9χρονη αδερφή του, νοσηλεύεται με θλάση στο πνεύμονα, και η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

Τέλος να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις υπευθύνων του λούνα πάρκ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΟΥΛΕΑ

To παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία σήμερα το μεσημέρι για δύο ανήλικα αδέλφια στο Ελληνικό (στην συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη).

Στην Εντατική η 9χρονη αδελφή του στο «Παίδων» – Συνελήφθησαν τρεις υπεύθυνοι του λούνα παρκ – Ο δυνατός αέρας «πέταξε» τον φουσκωτό κύλινδρο που βρίσκονταν μέσα τα δύο παιδιά σε απόσταση 30 μέτρων

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σε υπαίθριο λούνα παρκ στο Ελληνικό! Ένα 13χρονο αγοράκι σκοτώθηκε, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι η 9χρονη αδερφή του. Τα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν μέσα σε έναν τεράστιο φουσκωτό κύλινδρο και έπαιζαν σε μια μεγάλη πλαστική πισίνα. Οι δυνατοί άνεμοι ωστόσο, τα «πέταξαν» σε απόσταση 30 μέτρων.

Άμεση ήταν η αντίδραση όσων παρευρίσκονταν στο λούνα παρκ. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ έλαβε τουλάχιστον τρεις κλήσεις γύρω στις 15:50 με 15:52. Το ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή του δυστυχήματος άμεσα, στις 16:01.


Αμέσως τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων». Ο 13χρονος είχε διασωληνωθεί από τους διασώστες, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, το αγόρι δεν είχε τις αισθήσεις του και έτσι ξεκίνησαν άμεσα οι προσπάθειες ανάνηψης, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η αδερφή του εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, καθώς διαγνώσθηκε βαριά θλάση στον πνεύμονα.


Ο διοικητής του νοσοκομείου «Παίδων Αγ. Σοφία», Μανώλης Παπασάββας, μιλώντας πριν από λίγο στο Μέγκα, εμφανίστηκε αισιόδοξος, όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της 9χρονης, αναφέροντας ότι επικοινωνεί με το περιβάλλον.


Ήδη έχουν γίνει 3 συλλήψεις υπαλλήλων του λούνα παρκ, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού. Ανάμεσά τους ο ιταλός χειριστής. Σημειώνεται, ότι ο συγκεκριμένος παιδότοπος διέθετε άδεια.

protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.