Μια μέρα μετά την προεκλογική επίσκεψη του κ. Άδωνη στο διαλυμένο κτίριο του πρώην ΕΟΠΥΥ…




http://youtu.be/JDUU1eA7TEM
«ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την Πέμπτη 23/4, για καθαρά επικοινωνιακούς και προεκλογικούς λόγους, είχαμε την εμφάνιση του μνημονιακού υπουργού υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, συνοδευόμενου από τα τηλεοπτικά συνεργεία, στο διαλυμένο κτίριο του πρώην ΕΟΠΥΥ στην Γλυφάδα, όπου και δέχθηκε την «κατάλληλη υποδοχή» από τους αγανακτισμένους με την τραγική κατάσταση που επικρατεί ασφαλισμένους.

Χθες αντιπροσωπεία της δημοτικής μας κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ταστάνη και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανάμεσα στους οποίους τον γιατρό Κώστα Λιβαδά, αντιπρόεδρο της ΕΙΝΑΠ και τον Αλέξανδρο Μπουσουλέγκα εθελοντή του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ) επισκέφτηκαν τον χώρο του πρώην ΕΟΠΥΥ και διαπίστωσαν την τραγική κατάσταση και την πλήρη διάλυση που επικρατεί στο κτίριο.
Η μεγάλη έλλειψη προσωπικού, οι τεράστιες ουρές και η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων, η λειτουργία των αρχείων στον καμένο εδώ και πέντε μήνες 1ο όροφο και κυρίως οι τριτοκοσμικοί χώροι εξέτασης των ασθενών (το παιδιατρικό «τμήμα» λειτουργεί σε καμαράκι με χώρισμα από κόντρα πλακέ φτιαγμένο από τους εργαζόμενους), είναι τα πιο κραυγαλέα δείγματα της απαξίωσης της πολιτείας προς τους ασφαλισμένους.
Δεν εκπλήσσει λοιπόν η προχθεσινή «υποδοχή» του κ. Αδώνιδος με το σύνθημα: ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!
Όμως τεράστιες ευθύνες έχει και η απερχόμενη δημοτική αρχή η οποία, παρά τις επανειλημμένες προτάσεις μας, δεν απαίτησε την παραμικρή βελτίωση των συνθηκών ιδίως μετά τον περσινό εμπρησμό στο άλλο κτίριο του ΕΟΠΥΥ που λειτουργούσε με την ανοχή της ανάμεσα στα νυχτομάγαζα της πόλης μας.
Είναι επίσης απαράδεκτο η Τρίτη ηλικία και οι ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας, να χρειάζονται 3 συγκοινωνίες για να κατέβουν από την Τερψιθέα και άλλες περιοχές της πόλης στην Ποσειδώνος όπου σήμερα βρίσκεται ο ΕΟΠΥΥ.
Η δημοτική αρχή πρέπει να απαιτήσει από την πολιτεία τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του πρώην ΕΟΠΥΥ σε κατάλληλο κτίριο στο γεωγραφικό κέντρο της πόλης μας.
Εμείς δεσμευόμαστε να παλέψουμε για αυτό καθώς και για την δημιουργία σταθερού και πυκνού δικτύου δημοτικής συγκοινωνίας για σύνδεση όλων των υπηρεσιών και των γειτονιών της πόλης μεταξύ τους.
Μαζί ανατρέπουμε! – Μαζί δημιουργούμε!
ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας
Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ)
τηλ. 210.96.24.294
https://www.facebook.com/AnatropiGlyfada

25 Απριλίου 2014

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.