Γλυφάδα – Ο Θανάσης Ηλιόπουλος με τον Ταστάνη




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες.
Στο παρελθόν με τιμήσατε κατ’ επανάληψη με την ψήφο και τη στήριξή σας στους συνδυασμούς που είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος.
Θεωρώ ότι υπήρξα πάντα συνεπής και τίμησα με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη σας. Ήρθα σε σύγκρουση με ανεπαρκείς και επικίνδυνους ανθρώπους που βρέθηκαν στο τιμόνι του δήμου μας αλλά και συμφέροντα που παρασιτούν στην πόλη μας.
Έχουμε δώσει μαζί πολλές μάχες. Για τα πάντα.
Μπροστά σε αυτές τις δημοτικές εκλογές τα πολλά λόγια περισσεύουν! Μιλάει πλέον η ίδια η πραγματικότητα της ζωής μας . Ο καθένας μας ξέρει τι περνάει για να τα βγάλει πέρα.
Το πραγματικό ζητούμενο γίνεται πιο ξεκάθαρο και ουσιαστικό από ποτέ:
• Χωρίς άλλη καθυστέρηση να δημιουργήσουμε το δήμο της αλληλεγγύης και της συμμετοχής που θα σταθεί με τα μέσα που διαθέτει δίπλα στον κόσμο που υποφέρει! Θα τον στηρίζει, θα τον ανακουφίσει και δεν θα τον επιβαρύνει άλλο.
• Να αναδείξουμε μια δημοτική αρχή που θα υπερασπιστεί τη δημόσια και δημοτική περιουσία από το ξεπούλημα. Θα την αξιοποιήσει και θα την παραδώσει στους κατοίκους.
• Να δημιουργήσουμε μια πόλη ανθρώπινη, λειτουργική, ασφαλή και καθαρή με σύγχρονες υποδομές.
• Να απαλλάξουμε την πόλη από τον απερχόμενο δήμαρχο και την παράταξή του που αποδείχθηκαν επικίνδυνοι. Τοπικοί εκφραστές της πολιτικής που τσακίζει τη ζωή μας.
Σε αυτή την κρίσιμη προσπάθεια ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για τη μεγάλη και αληθινή ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έχουμε ανάγκη στον τόπο μας.
Με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Ταστάνη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.