Φιλανθρωπικός αγώνας στον Άλιμο με Σεφερλή και Σόμμερ (ΕΙΚΟΝΕΣ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η ανθρωπιά περίσσευε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Απριλίου στο γήπεδο των Τραχώνων στον Άλιμο. Οι πολίτες του Αλίμου, περί τους 800,  ανταποκρίθηκαν παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες στο κάλεσμα των διοργανωτών του φιλανθρωπικού αγώνα: του γνωστού ηθοποιού ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ, του επίσης γνωστού ηθοποιού και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»  ΚΩΣΤΑ  ΣΟΜΜΕΡ και της παλιάς δόξας του ποδοσφαίρου του ΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ. Και όλα αυτά μετά από πρόσκληση του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» κ. Νίκου Τσαμπαρλή.

Ο σκοπός ιερός καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά οργάνων παιδικής χαράς για παιδιά με ειδικές  ανάγκες.

Μερικά από τα ονόματα που παρέλασαν από το χορτάρι του γηπέδου: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΒΑΖΕΧΑ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΚΙΑΜΟΣ,  ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΛΙΜΑ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΡΟΤΣΑ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ,  ΧΟΛΙΔΗΣ κ.α .

Παρευρέθησαν επίσης παιδιά από το Ειδικό σχολείο “Πόρτα Ανοικτή” (Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών) και τον Επιστημονικό Αθλητικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων  “Victor Artant” – NΙΚΗ.

Τιμήθηκαν με κύπελλα οι διοργανωτές  ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ και ο ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ενώ δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες & ποδοσφαιριστές. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με το αγγλικό σκορ 3-3!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου κ. Νίκος Τσαμπαρλής αφού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν και τον κόσμο για την προσέλευσή του δήλωσε: «η αγάπη, η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι το μοναδικό «κεφάλαιο» που δεν επηρεάζεται από την οικονομική κρίση. Για πολλούς συνανθρώπους μας τα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα. Αν κάτι μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη»

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.