Eυσταθίου: “Συκοφαντίες και ψέματα χωρίς ντροπή”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Χωρίς ΝΤΡΟΠΗ!!! κάποιοι «προσπαθούν» να παραπλανήσουν τους πολίτες της Ηλιούπολης, διαδίδοντας ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν συναντήσεις και συνεργασίες του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου με τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, όμως ΔΕΝ θα τα καταφέρουν.
Θα πρέπει να σημειώσουμε, ιδιαίτερα για τους έχοντες “αμνησία”, ότι ο Τάσος Ευσταθίου ήταν αυτός που κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο την αντιδημοκρατική συμπεριφορά, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία του απερχόμενου Δημάρχου, υποβάλλοντας μάλιστα την παραίτησή του.
Ο συνδυασμός ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου, ήταν και είναι απολύτως ξεκάθαροι απέναντι στους πολίτες:  Δεν έγινε καμία συνάντηση και δεν υπάρχει καμία συνεργασία με τον απερχόμενο Δήμαρχο, ωστόσο με την ευκαιρία αυτή, είναι ίσως η ώρα να αναρωτηθούμε για το ποιοί έχουν συμφέρον από μια τέτοια ψευδή διάδοση και να καταδικάσουμε τις παλαιοπολιτικές τακτικές που χρησιμοποιούν, στέλνοντάς τους για πάντα εκεί που ανήκουν, δηλαδή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Η Ηλιούπολη και οι πολίτες της δεν έχουν ανάγκη από πολιτικάντικα ψέματα και εφευρέσεις, αλλά από έντιμη πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα και προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων της πόλης μας.
Θα πρέπει, τέλος,  αυτοί που είναι προσκολλημένοι στην πολιτικές και τις πρακτικές του παρελθόντος, να καταλάβουν ότι εμείς στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ  μαζί με τους πολίτες, αφήνοντάς τους στο παρελθόν.
ΥΓ. Και για να διαπιστώσετε το μέγεθος της συκοφαντίας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο σχετικό δημοσίευμα (εικόνα του οποίου παραθέτουμε) που αναρτήθηκε στις 05:05 το πρωί της 24ης Απριλίου, ενώ η υποτιθέμενη συνάντηση στην οποία αναφέρεται «έγινε» στις 12:30 μ.μ. της ίδιας ημέρας!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.