Ε. Μελέτη: Η βόλτα για καφέ στη Γλυφάδα και οι τελευταίες εξελίξεις στα επαγγελματικά της!




Στα νότια προάστια για καφέ και ψώνια βρέθηκε αυτές τις μέρες η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον καλό της φίλο και αρχισυντάκτη της εκπομπής της Θέμη Μάλλη. Η γνωστή παρουσιάστρια με αθλητικό outfit έκανε τη βόλτα της στη Γλυφάδα και πραγματοποίησε τις αγορές της σε γνωστό κατάστημα με παιδικά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βόλτας της και εκείνη έδειχνε πολύ χαλαρή και ήρεμη. Η Ελεονώρα φορούσε μια μαύρη φόρμα και ένα φούξια αθλητικό tshirt, αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η γνωστή παρουσιάστρια έχει υιοθετήσει το αθλητικό λουκ, εκτός πλατό, καθώς πολλές φορές βρίσκεται για βόλτα και τρέξιμο, όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Αυτήν την περίοδο, μάλιστα, η Ελεονώρα είναι σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής της και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα επαγγελματικά της, έχει αφοσιωθεί στην εκπομπή της. Η ίδια, όπως αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της blog, απέρριψε δυο πολύ τιμητικές προτάσεις για υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές που της έκαναν και συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της εκπομπής, νιώθοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που της δείχνει ο τηλεοπτικός σταθμός. (Διάβασε εδώ όλα όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή της)

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.