Διαγωνισμός Φωτογραφίας “Best Selfie”




Ο Δήμος Ηλιούπολης σας καλωσορίζει στο διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο Best Selfie”.

Ο διαγωνισμός Best Selfie έχει ελεύθερη συμμετοχή για όλους, αρκεί να είστε 18+ ετών. Μπορείτε να πάρετε μέρος ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας, οι οποίες πρέπει να είναι σχετικές με το θέμα (selfies).

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται μέσω του site (bestselfie.gr)   όπου μετά την εγγραφή σας, μπορεί να ανεβάσετε μέχρι τρεις φωτογραφίες με μέγιστο μέγεθος 2MBs η κάθε μία.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό από την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 έως και την Πέμπτη 1 Μαΐου 2014 και ώρα 23:59.

Οι νικητές θα προκύψουν μέσω αξιολόγησης, η οποία θα γίνει σε 2 γύρους. Ο 1ος γύρος της αξιολόγησης, θα πραγματοποιηθεί από Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από επαγγελματίες φωτογράφους.

Αμέσως μετά, οι 30 φωτογραφίες που θα διακριθούν θα περάσουν στο 2ο γύρο, στον οποίο θα τεθούν σε ανοικτή ψηφοφορία από το κοινό. Ο 2ος γύρος θα διαρκέσει από το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00 έως την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 23:59.

Οι βραβευθείσες selfies θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 12.00, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (κεντρική πλατεία) Ηλιούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των δώρων.

Τα βραβεία που θα δοθούν στις 5 καλύτερες selfies θα είναι τεχνολογικά gadgets όπως tablets, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, GPS navigators, κλπ, τα οποία θα προσφέρουν οι δωροθέτες του διαγωνισμού.

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Περισσότερες Πληροφορίες στο email [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.