Ξεκίνησαν οι εγγραφές του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας




Ξεκίνησαν οι εγγραφές του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των Παράλληλων Αγώνων, που θα γίνουν την Κυριακή 27 Απριλίου 2014.

Ιστορικά, ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, είναι ο πρώτος Ημιμαραθώνιος που διοργανώθηκε στην Αθήνα, με ημερομηνία διεξαγωγής του την πρώτη Κυριακή του Μαΐου κάθε χρόνου.
Ο ερχομός του, λειτούργησε σαν καταλύτης και συνέβαλε θετικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των Λαϊκών Μαζικών Αγώνων Δρόμου.
Στηρίζεται αποκλειστικά στη δική σας συμμετοχή και αποδοχή. Χάρη στη δική σας προώθηση κάθε χρόνο γίνονται και νέα ρεκόρ συμμετοχών!
Όλοι μαζί, δρομείς, εθελοντές και φορείς, επιδιώκουμε να τον καθιερώσουμε σαν έναν από τους σημαντικότερους δρομικούς θεσμούς στη χώρα μας.
Πέραν των άλλων, όλοι μας συντελούμε στο να προβάλουμε και να αναδεικνύουμε στο εξωτερικό τις πολλές ομορφιές της Αθήνας, του Πειραιά και της Αττικής.
Για φέτος οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Απριλίου 2014, προκειμένου να μη συμπέσουν την ίδια μέρα με τον Αγώνα Ημιμαραθωνίου και τον αγώνα των 5 χλμ, με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ.
Χωρίς να είναι δική μας υπαιτιότητα, προχωρήσαμε σε αυτή την πολύ δύσκολη απόφαση, με αίσθημα ευθύνης και μεγάλου σεβασμού προς όλους τους φίλους μας δρομείς, μια που δικό τους δημιούργημα είναι ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και οι Παράλληλοι Αγώνες.
Ελάτε με την οικογένειά σας ή με την παρέα σας, να τρέξουμε, να βαδίσουμε και να γνωρίσουμε όλο το Φαληρικό Όρμο.
Επιλέξτε τώρα έναν από τους αγώνες και δηλώστε έγκαιρα και εύκολα τη συμμετοχή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.