Τα Πανιώνια Νέα έκοψαν την πίτα τους (VIDEO)




(γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης)
Στο καφέ-μπαρ Feather βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, όπου τα Πανιώνια Νέα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος επώνυμων και … λιγότερο επώνυμων φιλάθλων της ομάδας, καθώς και εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου της Νέας Σμύρνης.
Τα Πανιώνια Νέα βράβευσαν για την προσφορά τους στο σύλλογο τους Νόνι Λίμα (ποδόσφαιρο), Γιάννη Θωμάκο (πόλο), Μάριο Μπατή (μπάσκετ) και Μαρία Παναγιωτοπούλου (μπάσκετ γυναικών), ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο σύνδεσμο οπαδών «Πάνθηρες».
Στο www.nstv.gr και στον Ανδρέα Λεκάκη μίλησε ο Νόνι Λίμα, παραθέτοντας τα αισθήματά του για την ομάδα και ο coach της ομάδας μπάσκετ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κάνοντας αναφορά στην ενημέρωση που προσφέρουν τα Πανιώνια Νέα.
Ακόμη, δηλώσεις έκαναν ο Μάριος Μπατής, σχολιάζοντας τη συνέχεια της πορείας του Πανιωνίου στην Α1 μπάσκετ αντρών, αλλά και οι Γιάννης Θωμάκος και Χρήστος Αραβίδης, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη φετινή εκδήλωση.
Τέλος, ο Πολύδωρος Συρίγος, υπεύθυνος ΟΝΑ, μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του, τον Πανιώνιο, εξαίροντας τις προσπάθειες του Π.Γ.Σ.Σ. αλλά και των Πανιώνιων Νέων γενικότερα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.