Τα αδέλφια του Γρηγόρη Κασιδόκωστα (εκτός του Παντελή που κατεβαίνει με τον Κωνσταντέλλο) στηρίζουν τον Πανά





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας ήταν ο Δήμαρχος που προστάτευσε δυναμικά τα προηγούμενα χρόνια τη φυσιογνωμία της Βουλιαγμένης. Διεκδίκησε με επιτυχία σημαντικές εκτάσεις για το Δήμο και δημιούργησε έναν αποτελεσματικό δημοτικό διοικητικό μηχανισμό, προσφέροντας όλα τα προηγούμενα χρόνια πολλές και ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες του.

Ως Δήμαρχος δεν δίστασε να συγκρουστεί με μικρά και μεγάλα συμφέροντα, προκειμένου να διατηρήσει τον οικιστικό χαρακτήρα της Βουλιαγμένης και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών του. Δίνοντας καθημερινές μάχες, πέτυχε να κρατήσει μακριά από τη Βουλιαγμένη δραστηριότητες και συμφέροντα που οδήγησαν στην «τσιμεντοποίηση» άλλων περιοχών του λεκανοπεδίου.

Όλα όσα πέτυχε στη Βουλιαγμένη, φιλοδοξούσε να τα μεταφέρει στον ενιαίο Δήμο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης, κερδίζοντας το Νοέμβριο του 2010 την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών του νέου Δήμου. Παρά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, το όραμα του Γρηγόρη Κασιδόκωστα παραμένει πρότυπο και πηγή έμπνευσης για τη δημοτική παράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Σήμερα ο Σπύρος Πανάς είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί όχι μόνο τη συνέχιση αλλά και την υλοποίηση του οράματος του Γρηγόρη. Για το λόγο αυτό ο Γιάννης, ο Γιώργος και ο Μιχάλης Κασιδόκωστας στηρίζουν με αδιαμφισβήτητο τρόπο στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, την υποψηφιότητα του σημερινού Δημάρχου Σπύρου Πανά.

Κανένα άλλο πρόσωπο και καμία άλλη υποψηφιότητα δεν τυγχάνει της στήριξης και αποδοχής των αδελφών του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Όσοι υποστηρίζουν οτιδήποτε άλλο, το μόνο που κάνουν είναι να εκμεταλλεύονται τη συγγενική τους σχέση και να καπηλεύονται το όνομα αλλά και το όραμα του.

Η συνέχιση του οράματος και του έργου του, μπορεί να γίνει πράξη μόνον μέσα από τις δράσεις και το πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Πανά.

Κι όχι από ανθρώπους που καπηλεύονται το όραμα του και το όνομα του για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Γιάννης Κασιδόκωστας

Γιώργος Κασιδόκωστας

Μιχάλης Κασιδόκωστας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.