Σεμινάριο Επαγγελματικού προσανατολισμού στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης (VIDEO)




 

(γράφει η Ορνέλλα Ζέφη)
Η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της πόλης www.nstv.gr βρέθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης, όπου, το σχολείο της πόλης μας, σε συνεργασία με το Γραφείο Παιδείας του δήμου, διοργάνωσε σεμινάριο συμβουλευτικής γονέων με γενική θεματική «Γονείς – Έφηβοι και επαγγελματικός προσανατολισμός».
Στο σεμινάριο ειδικοί επιστήμονες ενημέρωσαν και υποστήριξαν γονείς σημερινών και μελλοντικών εφήβων προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά τους να ξεπεράσουν προβλήματα που ανακύπτουν στην κρίσιμη φάση της εφηβείας και να πάρουν σωστές αποφάσεις για τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους.
Διοργανωτής και συντονιστής του σεμιναρίου ήταν ο σύμβουλος του επαγγελματικού προσανατολισμού και διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης, Νίκος Δεμερτζής. Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής παιδοψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, και η παιδοψυχίατρος και επιστημονική υπεύθυνη του τμήματος παιδιών και εφήβων του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας Καλλιθέας, Κωνσταντίνα Κανελλέα.
Στην κάμερα του www.nstv.gr, μίλησε ο Νίκος Δεμερτζής, σχολιάζοντας το σεμινάριο, την προσέλευση, αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του σχολείου που διευθύνει.
Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου, Αθανάσιος Αθανασίου, μίλησε με θετικότατα σχόλια για αυτές τις πρωτοβουλίες, οι οποίες θεώρησε πως είναι σκόπιμο να επεκταθούν και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.