Προεκλογική Εκδήλωση της παράταξης ”Μια Πόλη Ανάποδα” (VIDEO)




 

(γράφει η Εριέλλα Χρυσού)
Στο Σύλλογο Ιμβρίων και με αφορμή το κλείσιμο 16 χρόνων από την εμφάνιση του σχήματος «Μια Πόλη Ανάποδα» στους δρόμους της Νέας Σμύρνης βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνηςwww.nstv.gr.
Οι τ.δημοτικοί σύμβουλοι Αλέξανδρος Παπασπυρίδης και Γιώργος Αφεντουλίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φραγκούλης αποτίμησαν τη μέχρι στιγμής παρουσία της παράταξης τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στους αγώνες και στις διεκδικήσεις. Επίσης, συζητήθηκε, παρουσία συναγωνιστών και φίλων, η επόμενη μέρα του κινήματος στην πόλη, αλλά και η κάθοδός του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Στην κάμερα του www.nstv.gr μίλησε ο Γιώργος Αφεντουλίδης, σχολιάζοντας τη δραστηριότητα της παράταξης «Μία Πόλη Ανάποδα», τόνισε πως οι δραστηριότητές τους δεν σταματάνε στις εκλογές, αλλά συνεχίζονται κυρίως κατά τη διάρκεια της δημοτικής θητείας, διεκδικώντας πάντα ότι καλό και αγαθό μπορεί να αποκομίσει ο Νεοσμυρνιώτης από τη δημοτική αρχή. Σχολιάζοντας δε την κοινωνική πολιτική της δημοτικής αρχής, την περιέγραψε ως φιγούρα στα χέρια της, περιορισμένη μόνο στο κοινωνικό παντοπωλείο και σε άλλα ψήγματα κοινωνικής προσφοράς στους συνδημότες.
Ο Αλέξανδρος Παπασπυρίδης, τυπικά επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξης, θεώρησε ότι με αγώνα, πάλη και συνολική ρήξη, η παράταξη θα διεκδικήσει μία ή και περισσότερες θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο, έτσι ώστε να αγωνιστεί μέσα και έξω από αυτό για τα δικαιώματα των πολιτών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.