Nέα Σμύρνη – δημοσκόπηση της GPO δίνει πρωτιά στον Τζουλάκη




 

(neasmyrnilive.gr)

Μεγάλο προβάδισμα 5,1 ποσοστιαίων μονάδων του δημάρχου κ. Τζουλάκη έναντι του  κ. Κουτελάκη δείχνει η δημοσκόπηση της GPO, που πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα «Αμάλθεια». Ο κ. Στέφος έρχεται τρίτος με 8,8%, ο κ. Πάντος τέταρτος με 6.3%, ο κ. Βρεττός καταγράφει ποσοστό 2.6% ενώ ο κ. Παπασπυρίδης καταγράφει 0.9%. Η δημοσκόπηση αυτή,  καταγραφεί το στίγμα των πολιτών έως τώρα, μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων προσπαθειών κάποιων υποψηφίων να διεξάγουν «δημοσκοπήσεις». Διενεργήθηκε σε τυχαίο δείγμα 800 συμπολιτών μας και ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη έγκυρη σκιαγράφηση του πολιτικού κλίματος στην πόλη μας, για τις δημοτικές εκλογές και μπορούμε να εξάγουμε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζουλάκης όχι μόνο προηγείται με 30.0% έναντι 24.9 του κ. Κουτελάκη, αλλά  έρχεται πρώτος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και σε κάποιες σημαντικές επί μέρους κατηγορίες οι οποίες καταδεικνύουν πως οι πολίτες της Νέας Σμύρνης έχουν αξιολογήσει θετικά την εως τώρα πορεία του στη δημαρχία. Έτσι πιστεύουν οτι ο νυν δήμαρχος μπορεί να εγγυηθεί τη διαφανή διαχείριση των οικονομικών του δήμου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον επί σειρά ετών δήμαρχο κ. Κουτελάκη. Επίσης θεωρούν οτι ο κ. Τζουλάκης είναι πιο κοινωνικά ευαίσθητος και συνεπής μεταξύ λόγων και έργων.

Είναι προφανές ότι οι πολίτες της Νέας Σμύρνης αναγνωρίζουν το έργο μας, τάσσονται στο πλευρό της παράταξής μας και επικροτούν τις πολιτικές της σύγκλισης και σύμπλευσης όλων των υγειών δυνάμεων της πόλης μας. Η επιβράβευση των συμπολιτών μας, μας δίνει δύναμη και ενέργεια να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια σε ένα πλαίσιο χαμηλών τόνων και πολιτικού πολιτισμού.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δημοσκοπήσεις, αν και χρήσιμο εργαλείο, αποτελούν τη στιγμιαία αποτύπωση των προθέσεων των δημοτών. Υπολείπονται μέχρι τις εκλογές δύο μήνες και υπάρχουν ακόμα πολλοί συμπολίτες μας στους οποίους πρέπει να εμπεδώσουμε την εμπιστοσύνη στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Να ενημερωθούν για το σημαντικό έργο που έχει γίνει στην πόλη μας την τελευταία τετραετία, αλλά και γι αυτά που σχεδιάζουμε και ονειρευόμαστε να κάνουμε για τη Νέα Σμύρνη.
Ζούμε σε μια πόλη πρότυπο και στόχος μας είναι να την κάνουμε ακόμα καλύτερη!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.