Νέα Πνοή – Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο – Χρήστος Πρεκετές




Αξιότιμοι Συμπολίτες και φίλοι

Απομένουν λίγες ημέρες μέχρι να κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου μας. Μέσα στην ύφεση αισθανόμαστε όλοι θυμωμένοι και απογοητευμένοι.
Εγώ προσωπικά και οι συνυποψήφιοί – συνεργάτες μου, γνωρίζουμε πως τα προεκλογικά λόγια που θα ακουστούν πιθανόν θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν, να καθησυχάσουν και πιθανόν να τρομοκρατήσουν μέσα από περιττές συναισθηματολογίες.
Εμείς είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και στη δυναμική της , να αφουγκραστεί τις καθημερινές ανάγκες και τις αγωνίες των πολιτών. Και βεβαίως να δώσει λύσεις.
Εμείς είμαστε εδώ ώστε μαζί να πάρουμε αποφάσεις με υπευθυνότητα, που θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το αύριο. Όλοι μαζί με μπροστάρηδες τους νέους θα αντισταθούμε, θα προτείνουμε θα φέρουμε αλλαγές, θα κάνουμε τομές, προκειμένου να μεταμορφώσουμε την πόλη.
Εμείς είμαστε εδώ με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν να επιστρέψει η αισιοδοξία και η ελπίδα.
Εμείς είμαστε εδώ να χτυπήσουμε την αναξιοκρατία την υποκρισία, την ατιμωρησία τη διαφθορά.
Εμείς είμαστε εδώ να θυμίσουμε πως η αισιοδοξία, η προσπάθεια, η ελπίδα και ο συνεχής και μεγάλος αγώνας είναι μονόδρομος.
Εμείς είμαστε εδώ πέρα και πάνω από κόμματα. Ενώνουμε δυνάμεις, συνθέτουμε πολιτικές. Δεν ξεχωρίζουμε, δεν διακρίνουμε, δεν αποκλείουμε με βάση ιδεολογικές τοποθετήσεις. Συνθέτουμε τον καμβά, πάνω στον οποίο θα σχεδιάσουμε μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη. Τον Άγιο Δημήτριο.
Εμείς είμαστε εδώ και απευθυνόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως και ζητούμε την εμπιστοσύνη σας, σαν πολίτες που έχουν τις ίδιες με εσάς αγωνίες και ανησυχίες για το μέλλον του Δήμου μας.
Με εκτίμηση
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΕΚΕΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ιατρός Χειρουργός στο ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου.
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1965.
Αρκαδικής καταγωγής από Μεγαλόπολη.
Από το 1968 διαμένω στα όρια Δήμου Δάφνης – Αγίου Δημητρίου.
Είμαι έγγαμος και πατέρας ενός 11χρονου παιδιού.
Μετά από σπουδές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και στο 1ο Λύκειο Δάφνης επιτυγχάνω 12ος στην Ιατρική Σχολή Αθήνας το έτος 1983.

Το 1989 ξεκινά η θητεία μου στα Νοσοκομεία:
α)ΓΠΑΝΠ ΜΕΤΑΞΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
β)Τζάνειο Πειραιώς
γ)Merheln Klinikum Κολωνίας (Γερμανίας) όπου και λαμβάνω την ειδικότητα του Γεν. Χειρουργού με ενδιάμεσο σταθμό 1½ έτους στο Π.Τ. Λεβιδίου Αρκαδίας.

Από το 1998 είμαι ιατρός του ΤΜΥ ΙΚΑ Αγίου Δημητρίου και συνεργάτης των ιδιωτικών νοσοκομείων
-ΙΑΣΩ General Hospital &
-Πειραϊκού Θεραπευτηρίου
Μετά την εκλογή μου με τον συνδυασμό του Δημάρχου Νικόλαου Λαζαρόπουλου διετέλεσα
α)Πρόεδρος των  ΚΑΠΗ  Αγίου Δημητρίου 2007 – 2008
β)Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Δημητρίου 2009 – 2010

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.