Η αποκριάτικη γιορτή των παιδιών του Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 η αποκριάτικη εκδήλωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου. Τα μικρά παιδιά ντυμένα με τις αποκριάτικες στολές τους διασκέδασαν μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, face painting, Ποπ Κορν, χυμούς κ.α. Το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα των κλόουν με παιχνίδια, αστεία, εκπλήξεις και διαγωνισμούς, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους σκορπίζοντας κέφι και χαρά.
Το παρόν και σ’ αυτή την εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών έδωσε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ο οποίος μοιράστηκε με τα παιδιά και τους γονείς το κέφι και τη χαρά, ενώ στην ομιλία του επιβεβαίωσε το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τους Παιδικούς Σταθμούς. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο την Διευθύντρια και όλους τους εργαζόμενους για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλουν, καθώς και για το αποτέλεσμα αυτής της όμορφης εκδήλωσης.
Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Νίκος Παπανικολάου στο καλωσόρισμα του προς τους γονείς, τόνισε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν στα παιδιά ό,τι καλύτερο μπορούν με ιδιαίτερη αγάπη, αφοσίωση και υπευθυνότητα, φροντίζοντας τόσο για την διαπαιδαγώγηση, όσο και για την ψυχαγωγία τους. Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δε θα επιτρέψουμε οι δύσκολες μέρες που ζούμε να σταθούν εμπόδιο στη διασκέδαση και στη χαρά κανενός παιδιού».
Τέλος, ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεργασία και τη στήριξη που προσφέρουν στους Παιδικούς Σταθμούς, ευχαρίστησε τη Διευθύντρια Παναγιώτα Νικολάου-Καλαθιανάκη, καθώς και το προσωπικό για τη διοργάνωση και την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.