Hλιούπολη – η συγνώμη του αντιδημάρχου καθαριότητας στο facebook για τα σκουπίδια από τη λαϊκή και τα πικρόχολα σχόλια των αντιπάλων (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Kostas Seftelis)

Ζητάω προσωπικά συγνώμη από τους κατοίκους των οδών Ηρακλέους, Σπύρου Μήλιου, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Περικλέους για τον πλημμελή καθαρισμό του χώρου μετά το τέλος της λειτουργίας της Λαϊκής το Σάββατο.
Αν και μεμονωμένο περιστατικό τα 3 χρόνια που έχω την ευθύνη, για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση θα αναζητηθούν ευθύνες και θα παρθούν μέτρα.
Το οφείλω στους συμπολίτες αλλά και στην πλειοψηφία των εργαζομένων στην Καθαριότητα του Δήμου.
Επιπλέον να ευχαριστήσω τον 5μηνίτη Σ.Π. συμβασιούχο εργαζόμενο του ΟΑΕΔ, που σήμερα Κυριακή καθάρισε την περιοχή, τον Επόπτη Θ.Π. και την επιστάτρια Β.Ρ.

(http://ilioupolitikovima.blogspot.gr/)

ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΣΕΦΤΕΛΗΣ!!!

  Το ορφανό των Ραγκουση, Μοσιαλου, και Νταλαρα,  Κ. Σεφτελης κάνει προεκλογικό αγώνα  στην Ηλιούπολη με όρους δεκαετίας του 1980, τότε που ο πρασινοφρουρός νεαρός  Σεφτελης ήταν αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα και εφόσον  έχει εργαστεί μόνο στο Δημόσιο(είναι υπάλληλος του υπουργείου οικονομικών  ένεκα του μεγάλου αγώνα του, για το κόμμα που πήγε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω.), είναι Αντιδήμαρχος καθαριότητας .
 Ο εν λόγο κύριος ανέβασε στο f.b φωτογραφίες με σκουπίδια στην πόλη (τώρα πήρε χαμπάρι ότι η Ηλιούπολη ΒΡΩΜΑΕΙ), και σαν  βρεγμένη γάτα απολογείται και …καλά στον δημότη ότι θα επανορθώσει !!!  Τώρα το θυμήθηκε !!!!!Αχ τι σου κάνουν οι εκλογές.
 Ο άθλιος μνημονιακός  αντιδήμαρχος Σεφτελης,  θα πρέπει να θεωρεί τον δημότη πολύ ηλίθιο  για να κάνει τέτοια φτηνά κόλπα.
Σεφτελη ο κόσμος έχει ξυπνήσει…  δεν περνάνε τα κόλπα του πασοκ της δεκαετίας του 80(τύπου ΑΥΡΙΑΝΗΣ).
 ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.