Απάντηση του δήμου Αλίμου σε δημοσίευμα του notia.gr




Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Αλίμου λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σχετικά με το σχόλιο σας στο δημοσίευμα σας για την Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την Μαρίνα Αλίμου, που αναφέρει ότι: «Με καθυστέρηση 22 ημερών ο δήμος Αλίμου εξέδωσε δελτίο τύπου με θέμα την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) της Μαρίνας Αλίμου», που απασχόλησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στη συνεδρίαση του την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014. Νομίζουμε ότι για τέτοια σοβαρά θέματα η ενημέρωση θα πρέπει να είναι άμεση», σας ενημερώνουμε ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος για τα συμφέροντα του Δήμου μας, θεωρήσαμε σκόπιμο, να προηγηθεί η ανάρτηση της σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και μετά να προβούμε στην έκδοση οποιουδήποτε Δελτίο Τύπου.
Έτσι πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση.

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Ψάχνοντας  στο site της Περιφέρειας Αττικής βρήκαμε ότι η απόφαση αναρτήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου:
Απόφαση 47 : Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) της Μαρίνας Αλίμου.         25/02/2014

Την 1η Μαρτίου κυκλοφόρησε η εφημερίδα “Ο  Παλμός” με πρωτοσέλιδο “Μαρίνα Αλίμου – Η αποφασιστική στάση του Θάνου Ορφανού στο Περιφερειακό Συμβούλιο οδήγησε στην αποδοχή θέσεων του δήμου Αλίμου”.

Η εφημερίδα είχε το θέμα τουλάχιστον 2-3 μέρες πριν κυκλοφορήσει. Το δελτίο τύπου εμείς το λάβαμε με καθυστέρηση στις 4 Μαρτίου. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έγινε σκόπιμα για να μην ¨χαλάσουμε” το πρωτοσέλιδο του “Παλμού”.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.