Αλκης Δημητρακόπουλος: “Δεν φεύγω από την “Ενωμένη Πόλη”




(Άλκης Δημητρακόπουλος – Πρόεδρος Εμπορικού Συλόγου – Ελληνικού-Αργυρούπολης – Μέλος Κ.Ε. «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ»)

«Μετά λύπης μου διαπιστώνω, ότι συνεχίζεται ο «βρώμικος» πόλεμος με τη σκόπιμη διασπορά ψευδών πληροφοριών και δημοσίευση απαράδεκτων λιβελογραφημάτων από διάφορους εναντίον της “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ” και του επικεφαλής της, υποψήφιου δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.

Τελευταία διαπίστωσα, ότι κυκλοφορούν ακόμη και τη σκόπιμη φήμη, περί δήθεν αποχώρησής μου από την μεγάλη ανεξάρτητη παράταξή μας, τη μόνη που έχει συσπειρώσει σε μια πλατιά και δυναμική συμμαχία την πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών δυνάμρων της πόλης μας.

Με τους τρόπους αυτούς – τους μόνους που γνωρίζουν – όλοι αυτοί, νομίζουν, ότι μπορεί να ανακόψουν τη μεγάλη δυναμική της παράταξής μας και τη νικηφόρα πορεία της. Αλλά ματαιοπονούν.

Δηλώνω, λοιπόν, κατηγορηματικά προς κάθε «ενδιαφερόμενο», ότι είμαι, παραμένω, και θα συνεχίσω να παραμένω μέλος της “ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ”, πάντα ενεργός δίπλα στον Πρόεδρό μας, στο μεγάλο και ελπιδοφόρο αγώνα που δίνει μαζί με όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη της για τη σωτηρία και απαλλαγή του δήμου μας, από το σημερινό ανίκανο, αγκυλωμένο και οπισθοδρομικό «σύστημα διοίκησης», που τον έχει τελματώσει και τον έχει οδηγήσει σε πλήρες αδιέξοδο.

Και ο αγώνας αυτός θα είναι νικηφόρος.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.