Αφιέρωμα στη Μελίνα με Αλέξη Κωστάλα και Σπύρο Μερκούρη




Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων (6 Μαρτίου) από την ημέρα που «έφυγε» η Μελίνα, αλλά και την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου παρουσιάζει ειδικό αφιέρωμα στη «Μελίνα της Τέχνης και του Πολιτισμού» τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:30, στη θεατρική σκηνή του Δήμου Αλίμου Κάρολος Κουν (Υψηλάντου και Θησείου).

 

Η εκδήλωση «ανοίγει» με τη χορωδία του Δήμου Αλίμου, υπό το μαέστρο Γιώργο Μπακόπουλο και ακολουθεί η παράσταση «2013 / Μελίνα Μ.» του Κώστα Ασπιώτη. Πρόκειται για ιστορίες από τη ζωή της Μελίνας, ενώ παρουσιάζεται με χιούμορ η σημερινή κατάσταση και η έλλειψη ενδιαφέροντος για τον πολιτισμό.
Στη συνέχεια ο Αλέξης Κωστάλας συζητά με τον Σπύρο Μερκούρη και τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Ξένο-Γαβριέλη, παρουσιάζοντας άγνωστες πτυχές από τη ζωή και το έργο της Μελίνας.
Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με το θεματικό κύκλο «θέλω να γίνω τραγούδι» στη διάρκεια του οποίου η ορχήστρα, την οποία διευθύνει ο μαέστρος Χρήστος Παπαντωνίου, θα αποδώσει τις πιο γνωστές συνθέσεις που τραγούδησε η Μελίνα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.