50 αυτοκτονίες στη Γλυφάδα μέσα σε ένα χρόνο! – τι λέει ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ταστάνης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

«Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη για την απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην Άνω Γλυφάδα με την αυτοκτονία 50χρονου συμπολίτη μας για λόγους οικονομικούς μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του ηλικίας μόλις 16 και 12 ετών.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε την θλίψη και την αγανάκτηση μας για το γεγονός ότι λόγω των απαράδεκτων μνημονιακών πολιτικών που στραγγαλίζουν τις λαϊκές οικογένειες, μακραίνει συνέχεια ο θλιβερός αριθμός των αυτοκτονιών σε όλη τη χώρα αλλά και στην πόλη μας που σύμφωνα με ενημέρωση μας από τον  Μητροπολίτη Παύλο ξεπέρασαν το 2013  τις 50 στην Γλυφάδα.

Δυστυχώς αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα που σκιάζουν το “success story” της εικονικής πραγματικότητας που προσπαθούν να μας πείσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι υπάρχει στη χώρα μας. Την ίδια εικονική πραγματικότητα προσπαθούν να περάσουν και οι δημοτικοί συνδυασμοί των κ. Κόκκορη και Παπανικολάου που είναι οι εκλεκτοί υποψήφιοι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ των δύο μνημονιακών κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του τραγικά χαμένου συμπολίτη μας, υποσχόμενοι όλοι μαζί συσπειρωμένοι να αγωνισθούμε για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, να ανατρέψουμε τη μνημονιακή συγκυβέρνηση καθώς και τις δημοτικές αρχές που τη στηρίζουν, για να μην συμβούν ξανά τέτοια θλιβερά γεγονότα .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ

 Mπροστά στα μάτια των παιδιών του αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας στην Άνω Γλυφάδα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.