Τι υποστηρίζει η πλευρά του δημάρχου Γλυφάδας για το νεκροταφείο στον Υμηττό (δείτε τις μακέτες)




(Aπό τη σελίδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ στο facebook)
Το νέο κοιμητήριο είναι γεγονός. Για πρώτη φορά μετά την δεκαετία του 70 εφέτος το 2014 θα γίνουν Δημοτικές εκλογές και κανείς υποψήφιος δεν θα έχει στο πρόγραμμά του σχέδιο για την δημιουργία ενός νέου νεκροταφείου στην Γλυφάδα, και ο λόγος πάρα πολύ απλός, γιατί ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κώστας Κόκκορης ήδη έχει καταθέσει στο ΥΠΕΚΑ πλήρη φάκελο με την πλήρη τοπογραφική, γεωλογική και υδροτεχνική μελέτη καταλληλότητας και επάρκειας χώρου, που σημάνει ότι στην ουσία η κατασκευή του νέου νεκροταφείου Γλυφάδας ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
Επίσης σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος καλεί όλους , Δημοτική αρχή, Δημότες, Φορείς, και Πολίτες της Γλυφάδας ενωμένοι, χωρίς μικροψυχίες και μικροπολιτικούς διαγκωνισμούς να προχωρήσουμε στη δημιουργία του πλέον οικολογικού Κοιμητηρίου της Χώρας.
Χρέος μας είναι ο Σεβασμός της ανθρώπινης ύπαρξης και της τιμής των νεκρών μας, στοιχεία αυτονόητα που δυστυχώς μέχρι σήμερα ήταν αδύνατον να εκπληρωθούν, λόγο αδυναμίας του παλαιού κοιμητηρίου.
Βούληση και δέσμευσή μας είναι στον περιβαλλοντικά υποβαθμισμένο χώρο του Υμηττού να δημιουργήσουμε ένα Κοιμητήριο μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλής και χαμηλής βλάστησης.
Αυτά είπε και έκανε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, τώρα για όποιους λόγους κάποιος δεν συμφωνεί, εκτός από την διαφωνία του, ας καταθέσει και τις προτάσεις του , όχι μόνο γκρίνια και μηδενισμός γιατί πλέον δεν σας πιστεύει ΚΑΝΕΙΣ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.