“Προχωράμε μπροστά για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και τους πολίτες της”




(Tάσος Ευσταθίου – υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης)

Θα περίμενα, στο άκουσμα της υποψηφιότητάς μου, έναν διαφορετικό τρόπο αντίδρασης από την παράταξη του Δημάρχου, όμως ο πανικός αποδεικνύεται … κακός σύμβουλος.

Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, τόσο το «καλωσόρισμα» του οποίου έτυχε από τον κ. Βαλασόπουλο η υποψηφιότητά μου, όσο και την έντονη ενόχλησή του στην δέσμευσή μου ότι «ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ και ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ τις Δημοκρατικές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο.»

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος για μια ακόμη φορά μας επιβεβαιώνει. Δυστυχώς, αποδεικνύεται και πάλι ότι δεν έχει συνηθίσει στις Δημοκρατικές διαδικασίες και ότι θεωρεί το Δήμο και πολύ περισσότερο το Δημοτικό Συμβούλιο, για το οποίο τώρα κόπτεται, ως προσωπικό του φέουδο.

Όμως ως εδώ. Δεν μπορεί μια ολόκληρη πόλη να ασχολείται με τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες του κ. Δημάρχου, την ώρα που πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες.

Η δική μας πρόταση-δέσμευση είναι απολύτως ξεκάθαρη και συγκεκριμένη και κινείται στο πλαίσιο της απόφασής μας για μια καλύτερη ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, και όχι με κριτήριο επικοινωνιακά τερτίπια.

Αφήνουμε στο παρελθόν και στην κρίση των πολιτών τον κ. Δήμαρχο και την παλαιοκομματική πολιτική του. Προχωράμε μπροστά για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και τους πολίτες της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.