Πυκνή ομίχλη κάλυψε τα πάντα στα νότια προάστια! (VIDEO)




Ξαφνικά ένα πυκνό σύννεφο ομίχλης που σε κάποια σημεία μοιάζει και με πυκνό καπνό τύλιξε τον Πειραιά και τώρα φαίνεται να κατευθύνεται προς τα νότια προάστια. Στα social media ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Αυτόπτες μάρτυρες στον Πειραιά μιλούν για πρωτόγνωρες εικόνες και ανεξήγητη αιτία πίσω από το πέπλο που καλύπτει τα πάντα. Σύμφωνα με τις πρώτες τοποθετήσεις των ειδικών πρόκειται για ένα ασυνήθιστο καιρικό φαινόμενο που ονομάζεται ομίχλη θαλάσσιας μεταφοράς και έρχεται από τον Σαρωνικό.

Ακολουθούν ενδεικτικά tweets.

  • Επίσης εδώ στο Φάληρο, είτε έχουμε ομίχλη είτε γυρίζουν 80′s βίντεο κλιπ με καπνό.
  • Με τέτοια ομίχλη δεν μπορώ να βρω το σκάφος μου !!! Χαχαχαχαχαχα
  • Εχμ βασικά μας καλύπτει κι εμάς σιγα σιγά η ομίχλη. αντίο, αδέρφια
  • Αυτή η αλλόκοσμη ξαφνική ομίχλη στον Πειραιά είναι εντολή Σαμαρά ή να ανησυχήσουμε;
  • Βοήθεια μας ψεκάζουν τώρα στο Ν. Φάληρο. Έρχεται το τέλος, βγαίνουν τα..τρολ από τον Σαρωνικό. Μια..πρωτόγνωρη ομίχλη είναι!

Η ομίχλη που έχει σκεπάσει τον Πειραιά είναι ορατή και από τα νότια προάστια. Τις παρακάτω φωτογραφίες τις έστειλε αναγνώστρια του iefimerida.gr απο την περιοχή του Ελληνικού.

.

Η ομίχλη θαλάσσιας μεταφοράς έφτασε μέχρι και την παραλία της Βάρκιζας. Το εντυπωσιακό φαινόμενο το απαθανάτισε αναγνώστης του iefimerida.gr

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αυτό το φαινομενο δεν είναι τίποτε άλλο από ομίχλη μεταφοράς από τον Σαρωνικό!

Λόγω της έντονης καθοδικής κίνησης των θερμών αερίων μαζών, στην ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού, ψύχεται πάνω απο την θάλασσα η θερμή αέρια μάζα και έχει δημιουργήσει την ομίχλη μεταφοράς.

(Πηγή: iefimerida.gr – newsit.gr)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.