Ομιλία Τσίπρα στην Αργυρούπολη για το αεροδρόμιο του Ελληνικού
Το Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης επισκέπτεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου που είναι και η καταληκτική μέρα για τις προσφορές για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στις 7.00μμ στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης (Λ. Κύπρου 68, δίπλα στο Δημαρχείο) και κυρίως θα αναφερθεί στο θέμα του ξεπουλήματος του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας και θα εκφράσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους αγώνες του Δήμου και των περιβαλλοντικών κινημάτων.

Μαζί του θα είναι και θα μιλήσουν η Ρένα Δούρου, βουλευτής Β΄ Αθήνας και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής και η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής Β΄Αθήνας που ασχολείται ιδιαίτερα με το πρόβλημα του πρ. αεροδρομίου.

Υπενθυμίζεται ότι αντιπροσωπείες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με επικεφαλής το δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη είχαν επισκεφθεί το προηγούμενο διάστημα στη Βουλή τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΑΝ.ΕΛ., ΔΗΜ.ΑΡ., ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) και συζήτησαν τα θέματα του πρ. αεροδρομίου, της παραλίας και του ΚΥΤ. Ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει ότι μέσα στον Φεβρουάριο ο ΣΥΡΙΖΑ θα οργανώσει εκδήλωση με ομιλητή τον ίδιον.

Στο μεταξύ «70 ευρώ το τετραγωνικό, πουλάτε το καλύτερο παραθαλάσσιο οικόπεδο της Ευρώπης, όπως το διαφημίζατε στο εξωτερικό» κατήγγειλε η Ν. Βαλαβάνη σε έντονους τόνους στο Mega μιλώντας για το ξεπούλημα του Ελληνικού που επιχειρεί η κυβέρνηση και το παρουσιάζει ως “αξιοποίηση” και μεγάλη επένδυση…

(edostonoto.blogspot.gr)
http://www.youtube.com/watch?v=-hUawUyvtkc

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.