Όλος ο Άλιμος στο γλέντι του “ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΥ” (35 ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το Δ.Σ του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου ¨ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ¨νιώθει την ανάγκη να
ευχαριστήσει όλους όσους μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα
μας Η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι άλλωστε που φάνηκε από την παρουσία τόσων πολλών μελών, αλλά και φίλων του Ομίλου μας. Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση φανερώνει την αποφασιστικότητα των μελών μας να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον και ένα αίσθημα αλληλεγγύης το οποίο είναι γερά εδραιωμένο στην τοπική κοινωνία. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να περιγράψει τα ζεστά συναισθήματα του κόσμου που κατάκλυσε την αίθουσα και αγκάλιασε με τόση αγάπη και ενθουσιασμό την εκδήλωση μας.
Ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε σε όλους εσάς που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στηρίξατε ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση αυτή. Το ευχαριστώ είναι η μόνη λέξη που μπορεί από μόνη της να πει περισσότερα από χίλιες άλλες μαζί…
Σας ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις σαν και αυτή μιας και με κάθε τρόπο μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.! !Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, ο Δήμαρχος Αλίμου και επικεφαλής της παράταξης ¨ Άλιμος εδώ ζούμε¨ Θάνος Ορφανός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Πέτσας, ο επικεφαλής της παράταξης ¨Άλιμος όλοι μαζί¨ και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τσαμπαρλής, η επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Κυριακή Καμαρινού, η επικεφαλής της παράταξης ¨Άνω Κάτω στο Καλαμάκι” Ελένη Μπελιά, ο επικεφαλής της παράταξης ¨Αγαπώ τον Άλιμο¨ κ Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αλίμου και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Παπανικολάου, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος των Κρητών Αλίμου Κλέα Μανωλαράκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άρης Τάγκαλος, η Δημοτική Σύμβουλος Άννα Σρέτσκοβιτς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Δημάκης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.