O Ρέμος έβγαλε από τώρα δήμαρχο Γλυφάδας τον Παπανικολάου!




remospapanikolaou

Οι εικόνες εξαλλοσύνης και ξεφαντώματος και τα στιγμιότυπα κραιπάλης από τα μπουζουξίδικα της παραλιακής της Γλυφάδας μεταφέρθηκαν στα μέσα της εβδομάδος στις Βρυξέλλες, με κεντρικούς «εκφραστές» «γαλάζιους» πολιτικούς στην Ευρωβουλή, αλλά και επιστημονικούς συνεργάτες άλλων Ελλήνων ευρωβουλευτών, που έδωσαν ηχηρό «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη βελγική πρωτεύουσα, με τη συμμετοχή των τραγουδιστών Α. Ρέμου και Μ. Πυροβολάκη.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αλλιώς προγραμματίστηκε και αλλιώς κατέληξε. Υποτίθεται πως θα γινόταν σεμνά και ταπεινά και με διαφορετική αισθητική, καθώς οι οργανωμένες ενώσεις των ομογενών του Βελγίου δεν ήθελαν να προκαλέσουν εντυπώσεις του τύπου «οι Ελληνες τα σπάνε στις Βρυξέλλες, μεθοκοπώντας και γλεντώντας». Γι’ αυτό στον αρχικό σχεδιασμό που είχαν κάνει ήθελαν η συμμετοχή των Ελλήνων τραγουδιστών να είναι «συμπλήρωμα» σε μια «ποιοτική» εκδήλωση, η οποία θα περιελάμβανε έκθεση φωτογραφίας και ανάδειξης των εγχώριων προϊόντων μας.
Οι συνεννοήσεις όμως κάπου στράβωσαν και στο τέλος η εκδήλωση «έχασε» τον ποιοτικό της χαρακτήρα και οι οργανωμένες ενώσεις των ομογενών του Βελγίου απέσυραν σε θεσμικό επίπεδο τη συμμετοχή τους. Το γλέντι στήθηκε με τους μάνατζερ των καλλιτεχνών και επιχειρηματικούς παράγοντες της περιοχής με ελληνική καταγωγή, σε έναν χώρο που υποτίθεται είναι το αντίστοιχο Μέγαρο Μουσικής των Βρυξελλών. Εκείνος που έδωσε τα ρέστα του υπέρ του Αντ. Ρέμου, και εξασφάλισε μάλιστα και τον καλό λόγο του διάσημου αοιδού, ήταν ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου. «Είναι εδώ και ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο φίλος μου, ο Παπανικολάου», είπε από το μικρόφωνο ο Αντ. Ρέμος, ενώ παρόντες στο μεγάλο ξεφάντωμα ήταν και οι «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές Κ. Πουπάκης και Μ. Γιαννάκου. Οι άλλοι κρύβονταν.
(parapolitika.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.