O Πάνος Καμμένος στο nstv.gr (VIDEO)




(Γράφει η Εριέλλα Χρυσού – nstv.gr)

Στα γραφεία του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, όπου η Γραμματεία Γυναικών και Οικογένειας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του κινήματος, Πάνος Καμμένος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο πολιτικό χαιρετισμό, η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλια, οι βουλευτές Τέρενς Κουίκ, Ραχήλ Μακρή και Παναγιώτης Μελάς, ο γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ, Σπύρος Γαληνός, και πλήθος άλλων στελεχών και μελών του κινήματος.
Στο φακό του www.nstv.gr μίλησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και δήλωσε πως με σκληρή δουλειά και αξιοπρέπεια η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στους Έλληνες. Ο Γ.Γ. του κινήματος, Σπύρος Γαληνός, αισιόδοξος για τη νέα χρονιά που ξεκινάει, εκτίμησε πως η χρονιά που έρχεται είναι χρονιά εκλογών και ανατροπής για τη συγκυβέρνηση, διότι η χώρα μας δεν αντέχει άλλο.
Τέλος, η πρόεδρος της Γραμματείας Γυναικών και Οικογένειας, Δέσποινα Χαλκίδη, αναφέρθηκε στην ισχυρή παρουσία των γυναικών στο κίνημα, αλλά και στη νεολαία τους, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις αναπληρώτριές της, Χριστίνα Τυπάδη, υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος και Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου, υπεύθυνη Λεκανοπεδίου και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.