O υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης στο nstv.gr (VIDEO)




(γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος – nstv.gr)

Την πρώτη του μακροσκελή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr και στον Δημήτρη Πετρόπουλο, ο για τρεις συνεχόμενες τετραετίες δήμαρχος και νυν αντιδήμαρχος οικονομικών αλλά και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξή τους «Νέα Σμύρνη, Ποιότητα Ζωής», Γιώργος Κουτελάκης.
Ο αντιδήμαρχος οικονομικών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον παρελθόν του, στα χρόνια της ενασχόλησής του με τα κοινά και στις σχέσεις του με τον Πανιώνιο.
Σχολίασε εκτενώς τις επικρίσεις των πολιτικών του αντιπάλων, τις φιλοδοξίες του νυν δημάρχου, Σταύρου Τζουλάκη, και αναφέρθηκε αρκετά στην επερχόμενη διχοτόμηση της δημοτικής αρχής.
Σχολίασε τις υπόλοιπες αντίπαλες παρατάξεις, τις όποιες προσθήκες, ενώ παράλληλα έθεσε τις προτεραιότητες της παράταξής του, εάν εκλεγεί δημοτική αρχή.  Τέλος, δεν αρνήθηκε να συμμετέχει σε οποιοδήποτε εποικοδομητικό διάλογο – debate απέναντι στο νυν δήμαρχο και στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.