Μιχάλης Λούντζης – Ο νέος Διαμαντίδης είναι ΕΔΩ! (VIDEO)




Δύο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο Βασίλης Χρηστίδης και ο Μιχάλης Λούντζης, θα λάβουν μέρος 7-9 Μαρτίου «Jordan Classic Brand» διεκδικώντας με ακόμη 38 παιδιά της ηλικίας τους μια από τις δέκα θέσεις για το καμπ του Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ στις 18 Απριλίου.

Ο 18χρονος Χρηστίδης, ύψους 2,06μ., αγωνίζεται στον Μαντουλίδη με αγαπημένη του θέση το «4» αλλά ικανότητα να παίξει και σε άλλες, ενώ ο συνομήλικός του Λούντζης, ύψους 1,94μ., είναι γκαρντ του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. «Ελπίζω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα προσπαθήσω να πάρω το “εισιτήριο” για το καμπ στις ΗΠΑ», δήλωσε στη SportDay ο πρώτος.

Πηγή: sport-fm.gr

Ο νέος Διαμαντίδης είναι ΕΔΩ!

O Mιχάλης Λούντζης του Κρόνου δεν είναι ένα ακόμη ταλέντο. Είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει αυτή τη στιγμή- τηρουμένων των αναλογιών- στο Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο ύψους 1.92, γεννημένος το 1998, πλέι μέικερ της Εθνικής Παίδων και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, προσφάτως κατέκτησε τη διάκριση να συμμετάσχει τον Μάρτιο σε υψηλού επιπέδου Camp. Εκεί δηλαδή όπου θα υπάρχει η αφρόκρεμα των ταλαντούχων νεαρών παικτών, όπου και ανήκει ο “Μάικ”. Το θετικό, το πλέον θετικό της υπόθεσης, εκτός από τις ικανότητες του μικρού είναι ο χαρακτήρας του. Θα το καταλάβατε αν ανταλλάξετε μια δυο κουβέντες μαζί του… Τόσο απλά! Καλή τύχη μάγκα, αν και το μέλλον δεδομένα σου ανήκει…

(basketnet.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.