Ηλεκτρονικός τζόγος σε κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο
Ένα κατάστημα μέσα στο οποίο διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια εντόπισαν χθες (10-2-2014) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Συνελήφθησαν μία αλλοδαπή, υπήκοος Γεωργίας, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία διαμένει παράνομα στη χώρα, ενώ αναζητούνται οι δύο (2) ημεδαποί ιδιοκτήτες.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκατέσσερις (14) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με ειδικό λογισμικό για τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο (2) ασύρματα τηλεχειριστήρια και το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο ανωτέρω κατάστημα ήταν ελεγχόμενη, καθώς η κεντρική θύρα άνοιγε από το εσωτερικό με τηλεχειρισμό, ενώ οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές τίθεντο σε λειτουργία με τη πληκτρολόγηση μυστικού εξαψήφιου κωδικού σε τηλεφωνική συσκευή, μέσω τηλεφωνικού κέντρου που ήταν εγκατεστημένο μέσα στο κατάστημα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.