H υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης με το ΚΚΕ Τασία Τσατσούλη στο “Κontra” (VIDEO)




Το χρέος δεν αφορά το λαό, δεν χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει τις λαϊκές ανάγκες. Η συζήτηση για το αν χρειάζεται διαγραφή ή επιμήκυνση του χρέους αποτυπώνει την αντιπαράθεση αστικών κρατών. Και με τους δύο τρόπους ο λαός θα είναι χτυπημένος. Αυτό επισήμανε η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης με το ΚΚΕ, μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού «kontra» το βράδυ της Τετάρτης.
Η λύση, επισήμανε, είναι αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, οικονομία που τα κλειδιά της θα τα κρατά ο λαός και όχι τα μονοπώλια.
Η μάχη των εκλογών είναι ενιαία μάχη, βαθιά πολιτική όπου αποτυπώνεται η σχέση δήμων, κεντρικής εξουσίας και ΕΕ, πρόσθεσε η Τασία Τσατσούλη διευκρινίζοντας ότι «και το πιο μικρό πρόβλημα στο δήμο, έχει στη βάση του την κατεύθυνση της κυβέρνησης και της ΕΕ. Η Τοπική Διοίκηση έχει αποφασιστικό ρόλο στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα της αντιλαϊκής πολιτικής που περιλαμβάνει χαράτσια, φόρους, ιδιωτικοποιήσεις και απολύσεις».
Γι’ αυτό κατέληξε η Τασία Τσατσούλη στις επικείμενες εκλογές πρέπει να αποδυναμωθούν τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου που έχουν σχεδιάσει και στηρίξει αυτή την πολιτική και να ενισχυθεί το ΚΚΕ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.