Περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα στο αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά (VIDEO)




Να μην ξεπουληθεί το παραλιακό μέτωπο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά, να παραμείνουν στην περιοχή και να αναπτυχθούν προς το συμφέρον του λαού, το μήνυμα του ΚΚΕ που μετέφερε ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την περιοδεία του.

Συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τη διοίκηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τους εργαζόμενους σε αυτές και από αθλητικούς συλλόγους για τα προβλήματα που υπάρχουν και για το ενδεχόμενο να ξηλωθεί το αθλητικό κέντρο από την περιοχή του Άγιου Κοσμά, στο πλαίσιο της παράδοσης του παραλιακού μετώπου στο ιδιωτικό κεφάλαιο με σκοπό την κερδοφορία, όπως επίσης και η ιδιωτικοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. (δείτε εδώ δηλώσεις εκπροσώπων της διοίκησης και των εργαζομένων)

Περιόδευσε στις εγκαταστάσεις συνοδευόμενος από μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, όπως επίσης και από τον Γιώργο Μαυρίκο, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθήνας.

Σε δήλωσή του, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε:

«Η παρουσία μας εδώ εκφράζει την έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, ευρύτερα ο λαός της περιοχής, έτσι ώστε να μην γίνει καμιά μετεγκατάσταση, να μην γίνει καμιά ιδιωτικοποίηση. Να αξιοποιηθεί, να χρηματοδοτηθεί, να αναπτυχθεί και με προσλήψεις σε προσωπικό, σε εργατικό δυναμικό, γιατί αποτελεί πραγματικά μια ανάσα ζωής, όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, για τη νεολαία μας. Είναι μια ανάσα αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού, με τεράστιες εγκαταστάσεις, με τεράστιες εκτάσεις, με υποδομές και κυρίως με έμψυχο, έμπειρο δυναμικό, που μπορεί να αξιοποιήσει και να μεγαλουργήσει εδώ αυτός ο τόπος.

Ταυτόχρονα θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις προσπάθειες ιδιωτικοποίησης – ξεπουλήματος όλης της περιοχής. Θα πρέπει να επανασχεδιαστεί συνολικά και το ζήτημα με το αεροδρόμιο του Ελληνικού και η πρώην αμερικάνικη βάση, σε συνδυασμό όλη η παραλία να μην πάει στους ιδιώτες. Πρέπει να είναι δημόσια περιουσία όλη αυτή η περιοχή, όλο αυτό το φιλέτο -έτσι όπως το λένε- και βεβαίως να αναπτυχθεί προς το συμφέρον του λαού μας, της νεολαίας μας».

(902.gr)

 

http://www.youtube.com/watch?v=vKs-VrwzUO0

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.