Στέλιος Δίβαρης: “Οι κόκκινες γραμμές για την επιλογή των υποψηφίων μας”




divarisgeito

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνεχίζοντας με συνέπεια την απόφαση να κάνουμε πολιτική στον Δήμο Γλυφάδας ολοκληρώνουμε τον κύκλο επαφών μας με άνδρες και γυναίκες της τοπικής κοινωνίας που θα στελεχώσουν την λίστα των Υποψηφίων μας.
Οι επαφές μας έχουν αποδείξει πως οι νοικοκυραίοι  Γλυφαδιώτες , είναι έτοιμοι να πάρουν τον Δήμο στα χέρια τους. Άνθρωποι με κύρος ιστορία, γνώσεις και δράση  στην πόλη, μας τιμούν με την συμμετοχή και την πίστη στο όραμά μας. Πριν το τέλος του μήνα η πολιτική μας επιτροπή θα παρουσιάσει την πρώτη ομάδα στελεχών.
Το μόνο πράγμα που διευκρινίζουμε σε όλα τα στελέχη μας σαν αρχή και αποτελεί τον συνδετικό μας κρίκο, είναι η απόλυτη και μόνη πολιτική μας ιδεολογία, «το καλό του Δήμου Γλυφάδας.»
Η όποια πολιτική καταβολή των στελεχών μας, το όποιο πολιτικό πιστεύω τους, η ιδεολογία τους, μένει στις εισόδους της Πόλης. Τα στελέχη της Δημιουργικής Διαδρομής , είναι Γλυφαδιώτες πρώτα από όλα.
Είναι ξεκάθαρο, από τον νόμο, ότι τόσο η θέση του Δημάρχου όσο και αυτές των δημοτικών συμβούλων, δεν έχουν ουσιαστική πολιτική παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Η όποια πολιτική παρέμβαση είναι συμβολική . Βοηθάει τα  κόμματα να μετρήσουν δυνάμεις και να κάνουν πολιτικό παιχνίδι, ενώ δεν βοηθάει του τόπους να προχωρήσουν μπροστά.
Δεν θα συμμετέχουμε σε αυτήν την λογική. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, δεν μας έχουν θρέψει τα κόμματα.
 Δεν έχουμε σκοπό να μετρήσουμε την πολιτική μας εππιρροή για να ανέβουμε την σκάλα της πολιτικής ιεραρχίας.
 Έχουμε σκοπό να αποδείξουμε την ικανότητα μας, να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη των δημοτών, από μια καλή και χρηστή διοίκηση του Δήμου σε αυτές τις κακές, αλλά και σε ακόμη χειρότερες συνθήκες αν χρειαστεί.
Σαν πρόσωπα, διατηρούμε τα πολιτικά ή κομματικά χαρακτηριστικά, αλλά σαν Υποψήφιοι Εκπρόσωποι των συντοπιτών μας, είμαστε απλά Γλυφαδιώτες.
Μια πολυσυλλεκτική και πλουραλιστική ομάδα όλων των τάσεων και πολιτικών θέσεων της κοινωνίας μας με τρία κοινά χαρακτηριστικά  :
1. Την αγάπη στον τόπο μας την Γλυφάδα
2. Βαθειά γνώση του αντικειμένου μας
3. Διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο
Η πολιτική σε έναν Δήμο, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω. Η καθαριότητα, τα έργα υποδομής και καλής διαβίωσης, η εξοικονόμηση των δαπανών και η προστασία του κοινωνικού συνόλου, είναι κοινός τόπος των καλών ανθρώπων, των νοικοκυραίων, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κοινωνικού φάσματος.
Αυτό θα είναι το πολιτικό προφίλ των Υποψηφίων μας.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Στέλιος Δίβαρης: “Οι κόκκινες γραμμές για την επιλογή των υποψηφίων μας”

  • 02/02/2014 at 8:08 μμ
    Permalink

    Νομίζω πως αξιζεις το σεβασμό και το θετικό αποτέλεσμα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.