Σύλλογος Ιμβρίων – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (VIDEO)




(γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη)
Στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ιμβρίων βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Άκης Γεροντόπουλος, πρώην πρόεδροι του Συλλόγου, ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου και καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κ. Δεληκωσταντής, αλλά και επίτιμα μέλη. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, και η δημοσιογράφος και βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Φωτεινή Πιπιλή. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες πολιτιστικές στιγμές του Συλλόγου για τη χρονιά που έφυγε με αποκορύφωμα την επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η αναγόρευση του Παντελή (Λάκη) Βίγκα σε επίτιμος μέλος του Συλλόγου, ενώ βραβεύθηκαν μικροί φίλοι της Ένωσης και πρωτοετείς φοιτητές.
Στην κάμερα του www.nstv.gr μίλησε η Μαίρη Βογιατζή, μέλος ΔΣ του Συλλόγου των Ιμβρίων, η οποία ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.
Τέλος, η Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Νέας Σμύρνης, Μαρίνα Ιακωβάκη, μίλησε για την αδιάρρηκτη σχέση του Δήμου με το Σύλλογο Ιμβρίων και εξήρε την πολιτιστική του δραστηριότητα.

http://www.youtube.com/watch?v=Hogib2Ckqvs

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.