Ο Μίλτος περιμένει τη δικαίωση του, ας είμαστε όλοι δίπλα του
(dsellar.blogspot.gr – Δημοκρατική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης)
Όπως γνωρίζουν πολλοί ο Μίλτος καταδικάστηκε πέρυσι από το Εφετείο για “κλοπή” μιας κάμερας της εταιρίας που εκμεταλλεύονταν την πλαζ Αγ. Κοσμά μέχρι το 2007. Ο Μίλτος εργαζόταν – ως φύλακας – στην πλαζ που μόλις είχε ανοίξει στο κοινό με τη δράση της 10ης Ιουνίου του 2007. Άνθρωποι της εταιρίας τον κατηγόρησαν ότι αφαίρεσε και ιδιοποιήθηκε μια κάμερα ελέγχου της παραλίας.
του Άκη Μπαδογιάννη

Είχε την ατυχία να μην πληροφορηθεί για τη δίκη του και καταδικάστηκε – πρωτόδικα – χωρίς να είναι παρών στο δικαστήριο. Το εφετείο μείωσε την αρχική ποινή δεχόμενο όμως ότι υπήρξε κλοπή.
Η καταδίκη που στηρίχτηκε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου που ποτέ δεν εμφανίστηκε σε δικαστήριο, οδήγησε το Μίλτο από τον Ιανουάριο του 2013 σε αυτοδίκαιη αργία μετά από 25 χρόνια εργασίας στο Δήμο Ελληνικού.

Ο Άρειος Πάγος, το Φλεβάρη του 2013, δεχόμενος τις αιτιάσεις του, ακύρωσε την απόφαση του εφετείου και η υπόθεση θα ξανασυζητηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στο Β’ 3μελές εφετείο πλημελημάτων στο 2ο όροφο του Δικαστικού μεγάρου.
Ο Μίλτος περιμένει τη δικαίωση του. Ας είμαστε όλοι δίπλα του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.