Νεράιδες, γοργόνες, λωτοφάγοι, πειρατές και κύκλωπες στη σκηνή του “Κάρολος Κουν”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τη γνωστή παράσταση ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ της Ξένιας Καλογεροπούλου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν, η θεατρική ομάδα της Εστίας Νέας Σμύρνης σε σκηνοθεσία Ανδρέα Ζάκα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε υπό τη φροντίδα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, ο οποίος σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης φιλοξένησαν τη θεατρική ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία από το 1976 έχει ανεβάσει περισσότερα από 40 έργα αποσπώντας πάντα εξαιρετικές κριτικές.
Ο Οδυσσεβάχ είναι το όνομα του ήρωα και αποτελεί «πάντρεμα» του γνωστού πολυμήχανου Οδυσσέα και του Σεβάχ από το Χίλιες και μία Νύχτες. Δυο αγαπημένοι φανταστικοί ήρωες μικρών και μεγάλων, γίνονται … ένα. Ενώνουν φαντασία και δυνάμεις και το αποτέλεσμα επί σκηνής εκπληκτικό!!! Ο Οδυσσεβάχ προέρχεται από την Ιθαγδάτη και έχει να αντιμετωπίσει πολλές δοκιμασίες ως την ώρα της επιστροφής στην πατρίδα.
Η σκηνή μετατράπηκε σε καράβι, άνοιξε πανιά και ταξίδεψε τους θεατές σε τόπους μαγικούς. Νεράιδες, γοργόνες, λωτοφάγοι, πειρατές, Κύκλωπες και πολλές ακόμα προκλήσεις και πειρασμοί δεν πτόησαν τον γενναίο ήρωα!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.