Κίνηση ματ από τον Κόκκορη η λύση της παρεξήγησης με το Βασιλακόπουλο




vasilakopoulos1

Πολύ σωστή η κίνηση του δήμαρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη να λύσει την παρεξήγηση με τον Γλυφαδιώτη δημοσιογράφο Γιάννη Βασιλακόπουλο και να τον έχει δίπλα του  αυτές τις δύσκολες “επικοινωνιακές” ώρες…
Ο Βασιλακόπουλος με την πολύχρονη εμπειρία του στη δημοσιογραφία και στα δρώμενα της Γλυφάδας και τις προσβάσεις του στον τύπο, μπορεί να βοηθήσει το Κόκκορη.
vasilakopoulos2
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Επίσκεψη Ι. Βασιλακόπουλου στο Γραφείο Δημάρχου Κ. Κόκκορη
Το Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλακόπουλος και του παρέδωσε μια επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων δηλώνει ότι «ανακαλεί όλα όσα προσβλητικά είχε γράψει στο παρελθόν για το Δήμαρχο Γλυφάδας» παρασυρόμενος όπως αναφέρει «από τρίτα αναξιόπιστα πρόσωπα».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης αφού διάβασε την επιστολή δήλωσε: «για μένα είναι ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη του Γιάννη Βασιλακόπουλου σήμερα εδώ. Με την ανάκληση των παλαιότερων προσβλητικών δημοσιευμάτων που αφορούσαν το πρόσωπό μου, δείχνει αίσθηση ήθους και μεγαλείου, ειδικά ένας άνθρωπος της δημοσιογραφίας που την υπηρετεί μαχητικά και αξιόπιστα τόσα χρόνια, όπως ο Γιάννης Βασιλακόπουλος. Τον ευχαριστώ και θεωρώ ότι το παρελθόν δεν αφορά πλέον κανέναν από τους δύο μας και μαζί ατενίζουμε το μέλλον.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.