Οι “πιτομαμάδες” του 2ου Λυκείου Αλίμου




(Σύλλογος Γονέων 2ου Λυκείου Άλίμου)

Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι στο αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Αλίμου την ομιλία του ψυχολόγου κ. Νίκου Οικονομόπουλου με θέμα «εξαρτήσεις : μύθος και πραγματικότητα», το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου 2014.

Ο ομιλητής ανέλυσε το θέμα και αναφέρθηκε στην αύξηση που παρουσιάζει η χρήση διάφορων ουσιών τα τελευταία χρόνια, στην διάδοση που υπάρχει στους νέους , στα γνωστά αλλά και «άγνωστα» στους πολλούς «νέα» ναρκωτικά και τις παρενέργειες τους .
Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση .
Όπως είπε η διευθύντρια του σχολείου Σταματία Ρομποτή, είναι απαραίτητη η στενή συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας (μαθητών, καθηγητών και γονέων) για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους που τα απειλούν .

 

Μετά την ομιλία του κ. Οικονομόπουλου έγινε ένα διάλειμμα για καφέ και τσάι , και ακολούθησε η «κοπή της πίτας» του συλλόγου γονέων .

Η Έφη, η Γιώτα και η Μαίρη , μέλη των «πιτομαμάδων» , έφτιαξαν τις 3 πίτες της βραδιάς και μας κατέπληξαν με τις επιδόσεις τους στην ζαχαροπλαστική.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και προχώρησε στο τελετουργικό .

Για να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια , ο σύλλογος εφάρμοσε την διαδικασία της κλήρωσης .

Από την κληρωτίδα βγήκε το Νο 42 και έτσι το φλουρί (ή μάλλον η καφετιέρα) έπεσε στη καθηγήτρια του σχολείου μας και μέλος του ΔΣ γονέων του 9ου δημοτικού Αλίμου Τόνια Ζωσιμάδη .

Η βραδιά συνεχίστηκε με ανταλλαγή ευχών και κουβεντούλα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους .

Παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αλίμου Γιάννης Πέτσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Δόγκας (πρόεδρος ΔΕΠ), Κλέα Μανωλαράκη (πρόεδρος Β Βάθμιας), Άρης Τάγκαλος (πρόεδρος Α Βάθμιας), Αντώνης Φουστέρης, Ανδρέας Κονδύλης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων, μέλη των ΔΣ συλλόγων γονέων από σχολεία του Αλίμου , καθηγητές , γονείς , μαθητές και φίλοι του σχολείου μας .


Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Οι “πιτομαμάδες” του 2ου Λυκείου Αλίμου

  • 30/01/2014 at 2:28 μμ
    Permalink

    Να πούμε ότι οι πιτομαμάδες έχουν επώνυμο και είναι οι κυρίες Έφη Παπαιωάννου, Γιώτα Σαμαρτζή και Μαίρη Κοντοβράκη.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.