Η Λάρα Κροφτ της Χρυσής Αυγής (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Νέα φωτογραφικά ντοκουμένα φρίκης από τα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως και φτάνουν στα χέρια της ανακρίτριας της υπόθεσης, Ιωάννας Κλάπα. Σε μια από αυτές φαίνεται ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος να χαιρετά ναζιστικά. Σε άλλη, ένα άτομο με την πλάτη στο φακό έχει ακουμπήσει ένα πιστόλι στο κούτελο ενός άνδρα, ο οποίος στέκεται μπροστά του ανέκφραστος. Σε άλλες φαίνονται να παλεύουνο υλικό θα παραδοθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στις ανακρίτριες.

(ΠΗΓΗ:parapolitika.gr)

lara1

lara2

lara3

lara4

lara5

lara6

lara7

lara8

lara9

lara10

lara11

lara12

lara13

lara14

lara15

lara16

lara17

lara18

lara19

Ανάμεσα στους «πυρηνάρχες» της Χρυσής Αυγής και άλλων στελεχών του κόμματος που εμφανίζονται πάνοπλοι στο νέο φωτογραφικό υλικό είναι, σύμφωνα με Το Βήμα, και άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές «οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μεσαία μέλη της «Χρυσής Αυγής» να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης. Ακόμη δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι».

 

 H Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση για τις φωτογραφίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν μέλη του κόμματος με οπλισμό. 
Διαβάστε την ανακοίνωση:
“Η ξεφτίλα και ο διασυρμός των Αρχών και των ΜΜΕ συνεχίζεται. Τα νέα… “ντοκουμέντα φωτιά” που είχαν προαναγγείλει οι παπαγάλοι των νταβατζήδων συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Πρόκειται για πλαστικά όπλα airsoft (με χρωματιστές μπίλιες) όπως αυτό που είχε ανακαλυφθεί και στο Ρέθυμνο της Κρήτης και συνδέει τους.. “εγκληματικούς πυρήνες” της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.Υπενθυμίζουμε ότι και κατά τις πρώτες έρευνες οι επίορκοι του ΠΡΟ-ΠΟ παρουσίαζαν το ίδιο όπλο τύπου airsoft ως φοβερό πειστήριο, ακριβώς γιατί  δύσκολα το ξεχωρίζουν από το κανονικό οι περισσότεροι τηλεθεατές.
Βέβαια στα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνεται και το σπαθί του Χαϊλάντερ, αλλά και ένα μοντέλο τύπου Lara Croft…
Στις εικόνες με τα δήθεν ντοκουμέντα είναι εμφανείς ακόμη και οι μπαταρίες που δέχονται τα όπλα airsoft, αλλά και οι θέσεις εισαγωγής τους. Ανάλογες εικόνες υπάρχουν χιλιάδες στο διαδίκτυο και κυρίως με οργανωμένες ομάδες που ασχολούνται με αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι (ακολουθούν σχετικές εικόνες ομάδας airsoft από την Καστοριά). Φανταστείτε κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής να ασχολιόταν πιο σοβαρό με το airsoft και να συμμετείχε σε ανάλογη ομάδα με φόρμες παραλλαγής”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.