Η κοπή της πίτας του ΕΝΑΚ Ηλιούπολης (VIDEO)
Ένα βίντεο από την κοπή της πίτας μας για το 2014 στις 19.01.2014
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν την αίθουσα του αναψυκτηρίου “Αλσος Κιντής” με ελπίδα και θέληση για ενα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου το αναψυκτήριο της πόλης αποδείχτηκε μικρό για να φιλοξενήσει ένα απίστευτο πλήθος σε συμμετοχή που γέμισε ασφυκτικά και τις τρεις αίθουσες, τους διαδρόμους, τις εισόδους και κάθε γωνιά  που μπορούσε να σταθεί ο κόσμος έστω και όρθιος.

Τα μέλη του ΕΝΑΚ, οργάνωσαν το χώρο υποδειγματικά  για να φιλοξενήσει τα χορευτικά, τις προβολές που πραγματοποιήθηκαν και στις 3 αίθουσες, την κοπή της πίτας και το μουσικό σύνολο.

Η κοσμοσυρροή ήταν απίστευτη και ξεπέρασε τους διοργανωτές που έκαναν αγώνα δρόμου για να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας.

Το μήνυμα που μετέφεραν οι συμπολίτες μας ήταν δυναμικό, αποφασιστικό και αισιόδοξο. Έδωσαν όμως με την παρουσία τους ισχυρή εντολή και μεγάλη ευθύνη στο ΕΝΑΚ και το Δημήτρη Πανταζόπουλο

Να πάμε μπροστά

Να πάμε μαζί

Να πάμε όλοι για την Ηλιούπολη.

Ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρης Πανταζόπουλος σε μια ομιλία μεστή και ξεκάθαρη, ανέλυσε τις δεσμεύσεις  και τις προτεραιότητες του ΕΝΑΚ και έκανε ξεκάθαρο

Κάλεσμα ενότητας, συνεργασίας συμπόρευσης και κοινής πορείας που θα μας επιτρέψει να μετατρέψουμε την Ηλιούπολη σε μια πόλη

Φιλική και φιλόξενη

Σύγχρονη και προσβάσιμη

Ανθρώπινη και διακριτή.

Χαιρετισμό εκ’ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασιλάκης Μιχάλης.

Στην εκδήλωση του ΕΝΑΚ συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε θερμά:

Ο Σύλλογος Ποντίων Ηλιούπολης με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του Πόντου

Ο Σύλλογος Μικρασιατών ο οποίος ενθουσίασε το κόσμο με τους Μικρασιάτικους χορούς που χόρεψε.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Αθανασόπουλος Κώστας και Καμμένος Γιώργος.

Από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας οι κ.κ Αναγνώστου Γιάννης, Πίκουλα Αργυρώ, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Κολιοφώτης Χαράλαμπος, Ευσταθίου Τάσος καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΕΝΑΚ κ.κ. Μπενάς Γιώργος και Γιάννης Πούλος.

Συμμετείχαν επίσης  πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης όπως οι κ.κ Μπότος Ιωάννης, Μηλούλης Θωμάς, Νικολαϊδης Κώστας, Καρανδρέας Παναγιώτης και Προβιάς Σπύρος.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιερείς της πόλης Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο, π. Γεώργιο, π. Παναγιώτη και π. Χαρίλαο για την παρουσία τους και τις ευχές τους.

Μεγάλη επίσης ήταν η συμμετοχή εκπροσώπων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης και τέλος, θερμές ευχαριστίες ανήκουν στην Πέρσα Σέργη και τους συνεργάτες της που μας ταξίδεψαν σε ένα έντεχνο μουσικό ταξίδι που ενθουσίασε το κοινό.

Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 Το ΕΝΑΚ συμπορεύεται με τον αγώνα των πολιτών ενάντια στη πολιτική των μνημονίων και της εξαθλίωσης

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

http://enakilioupolis.blogspot.gr/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.