Η Υγεία στην Εντατική – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ




Η Οργάνωση Μελών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνει ημερίδα για την υγεία και το φάρμακο, με τίτλο: Η Υγεία στην Εντατική – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τηνΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2014 με ώρα έναρξης 10:30 πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων τουΠολιτιστικού Κέντρου “ΙΩΝΙΑ” (στη ΒΟΥΛΑ, δίπλα στο Δημαρχείο)

Θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από τους εξής ομιλητές:
– Γιάννης Μπασκόζος, γιατρός, τομεάρχης υγείας & κοινωνικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, Α’ αντιπρόεδρος Π.Ι.Σ., με θέμα: Οι μνημονιακές επιπτώσεις στην υγεία & οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
– Ειρήνη Αγαθοπούλου, φαρμακοποιός, βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα: Φάρμακο – εμπόρευμα ή κοινωνικό αγαθό;
– Γιώργος Βήχας, γιατρός, εθελοντής Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, με θέμα: Κοινωνικά ιατρεία – δομές αυτοοργάνωσης πολιτών, δομές αλληλεγγύης & αντίστασης.
– Αντώνης Καραβάς, γιατρός, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ,με θέμα: Η επίθεση στο δικαίωμα για δωρεάν & ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους. Μέτωπο αγώνα για την υπεράσπισήτου.
– Δέσποινα Τοσονίδου, γιατρός – πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο “Ασκληπιείο” Βούλας, με θέμα: «Ασκληπιείο» Βούλας – η πολιτική της κατάρρευσης του Ε.Σ.Υ.

Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και από πολίτες, ερωτήσεις και συζήτηση.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.