H απάντηση του Δημήτρη Καρανικόλα στη Βασιλική Καψάλη





Αγαπητέ κ. Φρίμη

Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία και την κοινοποίηση προς εμένα της επιστολής παραίτησης του μέλους του Δ.Σ. την οποία ουδέποτε έλαβα με άλλο τρόπο επίσημο ή ανεπίσημο ούτε από την ιδία ούτε από κανέναν άλλο έχω να σας δηλώσω τα εξής:
Αντιλαμβάνομαι απόλυτα το περιεχόμενο της επιστολής της το οποίο την εκθέτει ανεπανόρθωτα. Και τούτο γιατί μέχρι και πριν την Πρωτοχρονιά ήμουν «ο καλύτερος πρόεδρος», όπως η ιδία έλεγε δημόσια. Όταν διαπίστωσε πως τηρώ απαρέγκλιτα την πολιτική μου θέση ότι δηλαδή πρώτα θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και μετά θα δοθούν χρήματα (παρελθόντων ετών) στα μέλη του Δ.Σ. άρχισε και πάλι δημόσια να μιλάει με απαξιωτικό, προσβλητικό και υβριστικό τρόπο για το πρόσωπό μου.
Η εν λόγω κυρία με τη στάση της πιστοποιεί ότι της έλειπαν λίγα, ελάχιστα, ευρωδάκια, τα οποία ήθελε να στερήσει από εργαζόμενους και τα οποία παρεμπιπτόντως τόσα χρόνια δεν τα ζήτησε ποτέ από κανένα!!!
Κι ακόμα ότι η συμμετοχή της στο Δ.Σ. του Οργανισμού εμπεριείχε ιδιοτέλεια.
Επίσης, πίστευα ότι θα είχε το ψυχικό σθένος να αναφέρει στην επιστολή της πως ότι της ανατέθηκε, ως μέλος του Δ.Σ.. ουδέποτε το έφερε εις πέρας ενώ όσες φορές της προτάθηκε να αναλάβει κάτι άλλο το αρνήθηκε, χωρίς ποτέ να διατυπώσει το γιατί.
Στην πρόσφατη συνέντευξή μου στην εφημερίδα «Παλμός της Γλυφάδας» δήλωσα μεταξύ άλλων πως «υπηρετώ το δημόσιο συμφέρον» και πως «η διάθεση για προσφορά δεν μπορεί να αυξομειώνεται ανάλογα με τις οικογενειακές ή τις προσωπικές ανάγκες και σε άλλες περιπτώσεις με το αξίωμα. Όποιος έχει όρεξη και πραγματική διάθεση δουλεύει κι όπως δεν έχει με γεια του με χαρά του».
Παραμένω αταλάντευτα σε αυτή μου την άποψη.
Θεωρώ δεδομένο πως η απάντησή μου θα δημοσιευθεί στο σύνολό της και όχι αποσπασματικά.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.