Αύριο τα ασφαλιστικά κατά της ΜΑΚΡΟ – επιστολή του εγγονού του Γερουλάνου




27.Ιανουαρίου 2014
Σεβαστέ Πατέρα Διονύσιος,
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
πάνω στον τάφο του παππού μου, Μαρίνο Γερουλάνο στο εκκλησάκι Τραχώνων Εισόδια Θεοτόκου, το οποίο πολύ δύσκολα πια το προσεγγίζω για γνωστούς λόγους, προσεύχομαι για λύση σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας Άρθρο 24 Παρ. 2
( “…η διαμόρφωση …των οικιστικών γενικά περιοχών υπάγεται στη ρυθμιστική αρμοδιότητα και τον έλεγχο του Κράους, με σκοπό να εξυπηρετείται η λειτουργικότητα και η ανάπτυξη των οικισμών και να εξασφαλίζονται οι καλύτεροι δυνατοί όροι διαβίωσης.”)
και τον νόμο 1337/83, για να εισέλθουν οι Τράχωνες στο σχέδιο πόλεως. Αυτή είναι η πιο σωστή λύση για να είναι το εμβαδόν γύρο από το εκκλησάκι Εισόδια Θεοτόκου σε δημόσια κυριότητα. Από τα 300 στρέμματα εκτός σχεδίου πόλεως εκεί γύρο από τις Τράχωνες θα απομείνουν μέσον όρος 50% στο Δημόσιο, δηλαδή 150 στρέμματα αφού πρόκειται για μεγάλα οικόπεδα, αρκετό εμβαδόν λοιπόν για ευνοϊκή λύση.
Μετά τιμής
Ανδρέας Γρκώμαν

Φωτογραφία - Ανδρέας Γκρώμαν

Στις 20-21 Νοεμβρίου βρεθήκαμε και πάλι στον χώρο του κτήματος, ύστερα από έναν μεγάλο αγώνα για να ξανανοίξει ο χώρος στους κατοίκους και να λειτουργήσει το εκκλησάκι. Ήταν μια πρώτη νίκη.

Στις 29 Ιανουαρίου να βρεθούμε στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών όπου εκδικάζεται αίτηση (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) 17 πολιτών τού Αλίμου κατά της εταιρείας ΜΑΚΡΟ.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!

Δεν θα επιτρέψουμε στη ΜΑΚΡΟ να παγιώσει την αυθαιρεσία της.
Θα υπερασπίσουμε το δικαίωμά μας, το κτήμα Γερουλάνου – Τράχωνες να αποτελέσει έναν πνεύμονα πράσινου και πολιτισμού.

”Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι” – anokatostokalamaki.wordpress.com

Τα ασφαλιστικα μετρα κατα της MAKRO δικαζονται την Τεταρτη 29/1,
στην “Ευελπιδων”,ΚΤΙΡΙΟ 5,ΑΙΘΟΥΣΑ 2,ΑΡΙΘΜΟΣ 5 στις 9 το πρωι.
Επειδη τα μετρα ασφαλειας ειναι αυξημενα, καθυστερει η εισοδος των πολιτων

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.