«Παιδική ηλικία & οικονομική κρίση»




Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, φιλοξενεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου,  στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (είσοδος από την οδό Κουντουριώτη), στις 7 μ.μ., τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημοσθένη Δασκαλάκη,  σε μία διάλεξη-συζήτηση,  με θέμα «Παιδική ηλικία & οικονομική κρίση».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. να  διατηρεί έναν ανοιχτό διάλογο με τους ανθρώπους τους πνεύματος και να προσφέρει στους Ηλιουπολίτες, ευκαιρίες για στοχασμό και ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προβλήματα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

 Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο Δημοσθένης Ι. Δασκαλάκης είναι Καθηγητής Κοινωνιολογίας (βιομηχανικής κοινωνιολογίας και βιομηχανικών σχέσεων) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Από 1 Ιανουαρίου 2013 είναι Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. και Μέλος της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διετέλεσε επί διετία Διευθυντής του Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών καθώς και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επίσης, είναι Υπεύθυνος του «Παρατηρητηρίου Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας» του Εργαστηρίου Κοινωνικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο έχει διατελέσει και Διευθυντής.
Από το 2005 είναι Υπεύθυνος της Κατεύθυνσης: «Κοινωνιολογία Εργασίας: πολιτικές αγοράς εργασίας– μειονότητες- παιδική ηλικία» του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ιδίου Τμήματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.politismos-ilioupoli.gr

 Πρόσκληση

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.