Aπόδραση από την “κόλαση” της Νίκαιας με 2-2 για τους Τράχωνες (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

(από τη σελίδα  Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΕΣ στο facebook)

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΩΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΨΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ,ΜΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΘΑ,ΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΗΛΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΧΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ.
ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜEΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Ιωνικού με τους Τράχωνες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Νίκαιας μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 15’ με την κεφαλιά του Σκαφτούρου, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια (1-1) στο 66’ με τον Καλλιπολίτη και στο 79’ ο Σαπαλίδης έδωσε το προβάδισμα στο «συγκρότημα» των νοτίων προαστίων. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» πήραν την ισοπαλία, χάρις σε φάουλ του Χρυσάφη στο 86’.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης, Καμβύσης (80′ Τσαρκάνι), Μπεκατώρος, Σταμπούλογλου, Νικολακόπουλος, Σιμιτσής, Μπερνιδάκης, Παπασπύρος (69′ Ατματζίδης), Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Κατσαβριάς (60′ Βασιλείου)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (92′ Νικολάου), Καραμέρης, Σαπαλίδης (85′ Μανωλιάδης), Μπραντάν (65′ Δρυμούσης), Σαγανάς.

(onsports.gr)

(stoplekto.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.