3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – Γλυφάδα 2013




3os laikos

 

O 3ος ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ, που διοργανώνουν το Κ.Α.Π.Π.Α (Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας) και ο Δήμος Γλυφάδας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Γλυφάδας. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08.12.2013 & ώρα: 10:30 πμ. είναι αφιερωμένος στην ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου.

Αφετηρία – τερματισμός του Αγώνα είναι η νότια πλευρά του Γκολφ Γλυφάδας (οδός Αλέξανδρου Παναγούλη 4), και η συνολική διαδρομή είναι 10 χιλιόμετρα.

Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων και ολοκλήρωσης εγγραφών των συμμετεχόντων είναι η Πέμπτη 5.12.2013 και ώρα 17.00 ενώ οι αιτήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Δήμου μας (www.glyfada.gr) .

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα συνεισφέρουν με φάρμακα που δε χρειάζονται ή τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα προσφερθούν στους συμπολίτες μας που τα έχουν Ανάγκη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια, θα κληρωθούν Δώρα, ενώ θα υπάρχουν άφθοναφρούτα και νερό για όλους τους παρευρισκομένους. Την εκδήλωση υποστηρίζουν με τη διάθεση φιαλών εμφιαλωμένου νερού του 0,5 λίτρου η εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ , μπανάνες η εταιρία Dole Hellas ΕΠΕ, το ασθενοφόρο η INTERAMERICAN καθώς και η ASICS με δώρα και την κατασκευή της αψίδας αφετηρίας – τερματισμού.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – Γλυφάδα 2013

  • 08/12/2013 at 2:35 μμ
    Permalink

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΟΡΗ. ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΛΑΙΚΟ ΔΡΟΜΟ 10 Km. ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.