Παράπονα και σχόλια στο Facebook για την κατάσταση που επικρατεί στο λόφο Πανί




(Alexandros Palaiologos- από το group ALIMOS)

Καλησπερα…να κανω μια ερωτηση …γνωριζει καποιος που πρεπει να απευθυνθουμε για το μαυρο χαλι που εχει καταντησει το παρκο κατω απο τον Λοφο Πανι ?

Despina Bafa ποιο χαλι απο ολα εννοεις ;;;
22 hours ago via mobile · Like · 1

Manolis Michaletos σκυλια-παιδικη χαρα όλα μαζί!!!παντως οχι σιγουρα το γκρουπ αλλα οι αρμοδιες υπηρεσιες του δημου
22 hours ago · Like

Alexandros Palaiologos Σκυλια-παιδικη χαρα όλα μαζι ειναι “λεπτομερειες” που τις ψιλοκαταπινεις …..το σκουπιδαριο & τα αμαξια ομως να κοβουν βολτες ΜΕΣΑ στο παρκο δεν χωνευεται με τιποτα !!!!!!
22 hours ago · Like · 1

Manolis Michaletos η βρωμα ειναι το κυρίαρχο για μ.ενα…παντως κανει πολυ καλη δουλεια και ο συλλογος του λόφου,με εθελοντικους καθαρισμους και δεντροφυτεύσεις καθως και με διαμαρτυρίες συχνες στον δήμο
22 hours ago · Like

Despina Bafa στην εισοδο του παρκου υπαρχει ταμπελα που λεει οτι απαγορευονται τα σκυλια,…πρεπει να αποκτησουν πρωτα παιδεια οι δημοτες αγαπητε….οσο για την παιδικη χαρα…ηταν μια φορα και ενα καιρο…
22 hours ago via mobile · Like · 2

Elizabeth Mimikelli Ελπίζω να μην άνοιξες του ασκούς του Αιόλου σε ότι αφορά την σχέση σκύλου/παιδιού και να καταλάβει ο κόσμος ότι για τις κουράδες των σκυλιών ευθύνονται οι ιδιοκτήτες σκύλων και μόνο!
22 hours ago · Like · 10

Elizabeth Mimikelli Στην γειτονιά μου πχ όταν βγαίνω βόλτα με τα 2 μου σκυλιά κυκλοφορώ με έξτρα σακουλάκια και τα μοιράζω σε αυτούς που σφυρίζουν αδιάφορα και κοιτάνε τα πουλάκια όταν το σκυλάκι τους κάνει κακά. Τυπώνω και κολλάω αφίσες για τις ακαθαρσίες. Είμαστε και λίγο γύφτοι όμως,ε? Βλέπεις το σπίτι μας είναι καθαρό αλλά έξω πετάμε σκουπίδια, δεν μαζεύουμε κουράδες κτλ…
21 hours ago · Like · 10

Alexandros Palaiologos Εγω σας μιλαω για ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ….ΣΤΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ,επειδη καποιοι σπασαν η κλεψαν τις σιδερενιες μπαρες στις πιο πολλες εισοδους,ιδιως σε αυτη που ειναι απο την μερια των Jumbo (δεν υπαρχει μπαρα ουτε για δειγμα εκει) και απο κει μπαινουνε αυτοκινητα και εσεις μου λετε για τα σκυλια ?
21 hours ago · Like

Manolis Michaletos θέμα παιδείας του δημότη και φυσικά διευκολύνσεων του δημου,πχ παρκα σκυλων!αλλά κυριως παιδειας
21 hours ago · Like · 1

Manolis Michaletos Alexandros Palaiologos πειδη η καταγγελία ειναι σοβαρη απευθυνθειτε στον δημο απευθειας η στον συλλογο,κανει πολυ καλη δουλεια
21 hours ago · Edited · Like · 1

Elizabeth Mimikelli Στο σκουπιδαριό δεν είναι και τα περιττώματα? Ρωτάω, μην φωνάζεις!
21 hours ago · Like · 1

Giorgos Karampelas ..μανωλη βαλε τα γυαλια σου..πατας λαθος γραμματα
21 hours ago · Like

Manolis Michaletos όχι ειμαι δουλειά και το πληκτρολόγιο ειναι παμπάλαιο,οποτε που να τα προλάβω όλα
21 hours ago · Like · 1

Elizabeth Mimikelli Αν δεις πχ ένα αμάξι μέσα στο πάρκο γιατί δεν καλείς την αστυνομία?! Στην καλύτερη θα φάει μία ωραία κλήση!
21 hours ago · Like · 3

Alexandros Palaiologos Γιατι μετα μπλεκεις με τρεξιματα και ιστοριες…και απο την στιγμη που ολοι το βλεπουν αλλα κανεις δεν κανει καταγγελια,γιατι να κανω εγω ? Ασε που ετσι δεν λυνεται το θεμα,τι θα κανεις δηλαδη καθε τρεις και λιγο θα καλεις την αστυνομια ενω με την τοποθετηση 5-6 μπαρων ξεμπερδευεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ !!!!! Αυριο θα παω στο Δημαρχειο !!!
21 hours ago · Like · 2

Elizabeth Mimikelli Να πας στον Δήμαρχο. Αλλά αν πχ δεις ένα αμάξι παρκαρισμένο πάνω σε ράμπα για τυφλούς δεν θα πάρεις τηλ την αστυνομία? Όχι εσύ σαν Αλέξανδρος, γενικά σας ρωτώ? Εγώ θα πάρω. Έτσι και αν δω κάποιον μάγκα με το αμάξι μέσα σε πάρκο, επειδή είναι πολύ μάγκας, θα πάω παρακεί και θα καλέσω την αστυνομία να στείλει την τροχαία ή όποιον είναι αρμόδιος να κόψει κλήση. Δεν κάνεις καταγγελία. Κάνεις το αυτονόητο. Πόσο είναι η κλήση για παρκάρισμα? 50 – 60 ευρώ? Καλά δεν είναι?
21 hours ago · Like · 7

Giorgos Karampelas χαχαχαχαχα;…εισαι απιστευτη
21 hours ago · Like · 1

Alexandros Palaiologos Να δεις αποψε θα τους στειλω την ομαδα ΔΙΑΣ αχαχαχχαχχαχα
21 hours ago · Like · 1

Despina Bafa γελας αλλα ειναι για κλάμματα…μηχανες της αστυνομιας περνανε ανα μια ωρα απο εκει…..
18 hours ago via mobile · Like · 1

Tsito Patsito Μηχανές της αστυνομίας…Τι ωραία πρόταση.Που κάθονται στην Θουκυδίδου και πίνουν καφέ και εκατό μέτρα παραπέρα στρίβουν όλοι αριστερά από την Καλαμακίου στην Θουκυδίδου.Εννοείται παράνομα.
14 hours ago · Like · 1

Hampis Evlambides πολλα ειπες 100 ….απο γερμανο μεχρι καλαμακιου ειναι ουτε 30
14 hours ago · Like

Tsito Patsito Αυτό.
14 hours ago · Like

Panagiotis Giannak Μηχανες δεν πανε στο παρκο η μονο τα αυτοκινητα ενοχλουν
13 hours ago via mobile · Like

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.