«Όλα μπορούν να μας τα πάρουν, όχι όμως την καρδιά και την ψυχή» (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«Όλα μπορούν να μας τα πάρουν, όχι όμως την καρδιά και την ψυχή». Σε τούτη την αποστροφή του λόγου του Μανώλη Λιδάκη είναι αποτυπωμένες, με τον πλέον εύγλωττο τρόπο, η σημασία και η αξία της μεγάλης συναυλίας «Προσφοράς και Αλληλεγγύης» που δόθηκε την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, με την συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, καθώς και των ευγενώς προσφερθέντων, γνωστών καλλιτεχνών Νατάσσας Μποφίλιου και Μανώλη Λιδάκη.
Η κατακλυσμιαία βροχή δεν εμπόδισε τον κόσμο να γεμίσει ασφυκτικά την Θεατρική Σκηνή «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ» και για περισσότερο από δύο ώρες, να «ταξιδέψει» στους απέραντους μουσικούς κόσμους, που κάθε λεπτό δημιούργησαν οι καλλιτέχνες. Η ανταπόκριση των πολιτών, στο κάλεσμα του Δήμου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Εκατοντάδες σακούλες με τρόφιμα συγκεντρώθηκαν και σύντομα η Κοινωνική Υπηρεσία θ’ αρχίσει τη διανομή τους στους συμπολίτες μας.
Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, ευχαρίστησε τους Μανώλη Λιδάκη και Νατάσσα Μποφίλιου για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους και απένειμε τα εύσημα στα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Αλίμου. Όπως, χαρακτηριστικά, είπε «η δουλειά που γίνεται, και σε αυτό το Σχολείο, δυναμώνει την εκπαίδευση, προάγει τον Πολιτισμό και αναδεικνύει τα αποτελέσματα της συλλογικότητας και της ομαδικότητας».
Ο Δήμαρχος, αναφερόμενος στη Συναυλία, εξήρε «την απρόσμενη» -όπως την χαρακτήρισε- ανταπόκριση των Αλιμιωτών, τονίζοντας ότι «Κανένας σε αυτή την κρίση δεν πρέπει να είναι μόνος του».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.